Fiecare om e diferit, are gusturi diferite, dorinţe diferite etc. Tu vrei să auzi că mai este cineva ca tine pe aici... Ei bine, chiar dacă nu este aici, undeva în lumea asta tot sunt oameni care-ţi împărtăşesc fantezia. Atâta timp cât nu faci un rău altcuiva, eşti liber să simţi ce vrei şi să faci ce vrei.
Este un comportament homosexual, dar homosexualitatea nu este ceva rau, nici ilegal, nici imoral.
Daca nu esti gay si chestia asta ti se pare perversa si te excita ai o problema. Dar esti sigur, sigur ca nu esti pe partea cealalta?
Doamne! oameni idioti...suntem in secolul 21 chestia cu persoanele gay nu ar trebui sa va faca sa va strambati sunt si ei oameni si a te masturba cu o persoana de acelasi sex nu e nimic rau lasati-l pe Dumnezeu sa judece nu judecati voi
Ma gandeam eu ca e doar o fantezie...
Ai incercat asta cu o fata? incearca si nu o sa mai ai fantezia asta
Daca nu iti place cu fata atunci e grav, dar sper ca nu ajungi din ala
E chiar foarte mișto, uite o tehnică interesantă: http://www.youtube.com/watch?v=ndp_RSeZn-g
Nu este nimic rau fiecate dorinte noi este diferit, asta ne face sa fim unici
Nu sunt gay, dar imi place sa ma masturbez cu cineva de acelasi sex. Mi se pare pervers. Mai e cineva ca mine? Multumesc
Si totusi eu sunt singurul cu aceasta fantezie? Chiar e asa rau daca iti place doar sa te masturbezi cu o persoana de acelasi sex?