Intr-un fel e acelasi lucru amandoua se rezuma pe contact sexual!
Dragostea este atunci cand faci sex xu persoana iubita, cu lumunarele, uleiuri parfumare, muzica, dar aceste mici atentii nu sunt obligatorii, adica poti face dragoste si fara ele!
Sexul este atunci cand cunosti pe cineva in club si plecu cu el/ea acasa este sex pentru ca tu nu o iubesti inca...adica sexul nu implica sentimente, doar placere
Dragostea implica si sentimente si placere!
Sper ca intelegi!
Si sper ca ti-am fost de ajutor!
fundita?
Dragostea e intai a mintii/sufletului, si abia apoi si a corpului, iar sexul, fara dragoste e doar al corpului si mintii reci, fara feelings!
Sex poti face cu oricine.
dragoste faci atunci cand exista sentimente.
dragoste faci cu iubitul/iubita presupund ca tii la pers respectiva.
deci, dragoste nu e acelasi lucru cu sex
Nu... e acelasi lucru... dragostea o faci cu persoana iubita, iar acea dragoste o transformi intr'un bebelusi
iar sexul... a atunci cand il faci din placere pentru a te simti tu bine si partenera.
Sper ca te'am lamurit. Dar din cate stiu eu asta e diferenta dintre cele 2 termeni. By3
Deci...sti ca sex inseamna sa...sti tu. Dragoste inseamna acelasi lucru deoarece respectivii oameni de sex opus sse plac(se inrdagostesc)si apoi ajung sa faca sex adica dragoste spus mai frumao.Sunt aceleasi lucruri dar e mai frumos sa zici dragoste
Dragoste faci cu iubitul/iubita, cu mangaieri tandre, saruturi, cand pui suflet, cand exista sentimente.
Sex e atunci cand o faci cu o tipa banala, cu o tipa care din punct de vedere sentimental nu semnifica nimic
Sexul este atunci cand spre exemplu te simti atras/atrasa de un tip/o tipa pe care o intalnesti intr-un club si ajungeti in pat fara poate a va cunoaste pe cand dragostea implica sentimente.
Ca sa fie mai usor pentru tine : sexul este atunci cand o faci asa. cand n-ai treaba
dragostea e reprezentata intr-un fel de romantism
fundoi ?
Cuvantul dragoste este format ca sa nu spui sex in public si sa sune mai frumos, dar da dragoste=sex, same thing.
Dragostea e ceva ce vine din partea ambilor parteneri e dragoste senzualitate si romantica...Sexul e ceva de amuzament si placere eu asa le vad
Funda?
Mutubal întreabă: