Nu conteaza varsta, conteaza sa iubesti persoana respectiva si sa nu regreti...binee conteaza si varsta, la gandirea fetitelor de azi baiatul perfect il gasesti in fiecare zi, sa stii ca ai o relatie serioasa si nu o joaca si sa stii ca persoana de langa tine merita totul..asa cred eu
De ce ar regreta cineva că a făcut sex? Doar acolo e plăcere. Ce motiv ar avea cineva să regrete câteva minute de plăcere?
Da.e placere.dar daca nu iubesti persoana respectiva parca nu are acelasi farmec..nu e vorba doar de placere, e un lucru important pentru o fata sa stie cu cine isi incepe viata sexuala, e un lucru pe care nu-l mai ai si a doua oara, parerea mea e ca trebuie sa merite baiatul respectiv virginitatea pe care o ofera fata
Și tu crezi că unii au o relație doar pentru sex? Nu te iau cu clișeul ăla despre care ai scris tu în ultimul articol, dar îți zic că acele persoane se iubesc, sau cel puțin una din ele iubește. Și dacă una din ele profită și voia doar atât, orgasmul ăla de 1 minut se transformă în tristețe ce durează mult timp și deja nimănui nu îi mai pasă.
Uhm...un plod rezultat din relatie? Un sculament? O frumusete de HIV? Bube albastre pe testicule, pentru ca te-ai zgarcit la cinci lei si ai sarit direct pe curva satului, Lucica, ce mai e si ambulatoriu de boli sexuale?
Păi asta aşa îi treuie, cui se dă la toate răpănoasele
Nu prea conteaza nimic in chestiile astea. Conteaza numai sa fii suficient de pregatit/a incat sa nu ramai cu sechele psihice. In rest. iubirea nu este absolut necesara. Varsta, fiecare si-o stabileste dupa cum il duce capul.
Sunt multe care incep doar de dragul partenerului. Asta nu suport eu. Sexul e ceva foarte egoist. Trebuie facut strict din dorinta proprie.
„Fratilor„ aci nu e chat.
Ce curiozitati zac in voi..si vai ce de-a laudarosi pe aici.Aha si pentru cea, cel „conteaza sa iubesti„ serios? Trezirea.e 11:11 inca sunteti in lumea frumoasa a zanelor virgine?
Se gandeste la virgine pentru. ca nu este in stare sa satisfaca o fata mai mare trecuta prin viaata...
Eu cred ca nici pisica vecinului nu o satisface
Nu conteaza varsta ci doar sa simnti acea dragoste nebuna pentru a cea persoana care esti impreuna sau insurat cu ea.
Asa si eu pana ieri
Da? adica ieri?
vinerea trecuta
Wow! cati ani ai? si app. fata era iubita sau a fost asa... o aventura?
Fac 18 ani si sunt cu ea de 2 ani si ceva dar ne am si certat si ne am inpacat etc
Waaaw ce frumy. bafta in continuare
Mersi
anonim_4396 întreabă:
N0H4CK întreabă:
AndrewTate7789 întreabă: