Cu siguranta are pe altcineva.Deci daca ti ar fi spus ca are pe altcineva cum ti ar fi picat la stomac? Deci nu dispera in nici fel si caz..si fruntea sus Astea cu nu pot traii fara ea si o iubesc mult te asigur ca tine doar pana vei intalnii pe altcineva te aigur.De asta! Deci las o sa se plictiseasca de acela si ai sa vezi ca va veni inapoi la tine ..ai sa vezi. ok? Nu dispera sa o sperii si sa te creada vreun obsedat.lasa apele sa se limpezeasca si fii fericit si tu langa o alta fata, ..Cum mai este viata in Belgia? Hai capul sus ok?
Dai tu papucii fi tu primul! si dupa cand te istoric in tara o sa fie mai ciudate privirile intre voi si dragoste la distanta frate nu se poate decat cu videochat eventual! sa fim seriosi! si lasa visele cu printese si printi si cu au trait impreuna pana la adanci batraneti fericiti :-J
Nu a fost nevoie sa faci tu nimic, e de ajuns faptul ca nu esti langa ea. Sti cat de adevarata e vorba aia "ochii care nu se vad, se uita". Cu siguranta a intalnit pe cineva. O relatie la distanta nu e deloc usoara, iar daca tu ai trait cu impresia ca e totul ok, pentru ea se pare ca nu e. Nu stiu daca ai avea nevoie de mai multe explicatii sau daca ti-ar spune asta in fata te-ai resemna. Cred ca trebuie sa ii accepti decizia chiar daca doare.
Ochii care nu se văd se uită! Fata s-a plictisit singurăe! O viaţă are şi vrei să te aştepte, dacă tu-ţi faci alta pe acolo, ea rămâne cu buza umflată! NU? Nu se mai poate face nimic, într-o relaţie iubirea trebuie să fie de ambele părţi!
Lasa belgia, du-te acasa, cereo de nevasta, insoarate cu ea si pleaca iar in belgia.
Si crezi ca ei ii e usor? mai ales in cazu vostru sunteti tineri, vrea sa fi langa ea, sa iasa cu tine, sa se distreze cu tine, lucruri firesti care se fac intr'o relatie.Sau poate si-a gasit pe altu.Nu stiu ce s zic.Dar dragostea la o distanta asa mare nu prea tine, pentru ca e greu!
Multumesc,tuturor...am vb cu ea..tot nu mi-a spus.da unii dintre voi au avut dreptate!
Numa bine. apropo.
M-am cam resemnat! :*
Frate cam toate relatiile care le-am auzit cu despartirile astea in strainatate cu iubita in Romania si iubitu in strainatate sau invers sincer s-au terminat prost! Deci asta e accepta situatia si mergi mai departe. Vorba aia ''ochii nevazuti se uita''
Pai in primul rand nu mai fi asa disperat mai ales dupa ea...
ca o sa plece sigur!
in al 2-lea rand: se spune ca intr-o relatie de la distanta toti 4 sunt fericiti...
RELATIILE DE LA DISTANTA NU MERG! nu au mers si nu or sa mearga! este imposibil!
este normal ca ea sa vrea o relatie normala in care daca are o problema sau simte nevoia de afectiune sa nu fie pe skype sau la telefon, oricine vrea sa fie tinut in brate, sa fie iubit, nu poti sa ai o relatie adevarata la frecventa redusa!
trebuie sa accepti ca s-a terminat... asta este si nu ai ce sa mai faci. MERGI MAI DEPARTE! gaseste pe cineva aproape de tine!
si stai linistit nu cred ca este vorba de altcineva, este vorba ca nu vrea sa te stie acolo bolovanul de la gat, in momentul in care o sa intalneasca. asa ca prefera sa iti dea papucii acum decat sa te insele peste catva timp.
scuze daca am fost prea direct dar nu am ce sa fac!
Cine te iubește cu adevărat nu te părăsește.
Poate ea a ales că așa îi va fi mai bine ei. Tu de ce să te plângi și ei să nu îi mai pese?!
Sunt o grămadă de fete și nu e prima dar nici ultima care să jure că iubește.
Scuze, dar vezi inseamna ca pentru ea nu a fost o relatie serrioasa 100% pentru ca daca ea te iubea cu adevarat te astepta. Ea sigur s-a saturat sa astepte, e normal intr-un fel Poate ii e dor si ei de imbratisari afectuoase, saruturi si altele. Si poate vrea sa isi refaca viata cu altcineva nu sa stea sa te astepte. Daca chiar vezi ca nu mai da niciun semn de viata si ca nu mai vrea, ai face bine sa faci ceva sa o uiti. pentru ca e clar ca ea deja te-a uitat. Sper ca ti-am fost de ajutor. Dai funda?>
Deci ai putea s-o intrebi dc nu vorbeste cu tine, ai putea sa o intrebi dc nu mai vrea sa fie cu tn..shi in acelasi timp sa ii dai variante de raspuns, ori nu ii place distanta dintre voi ori a gasit pe altcineva...bafta boy!
Ar trebui sa o suni sau sa dai de ea si sa o intrebi ce si cum sta treaba si daca nu vrea sa vb zici si tu ca totusi am fost impreuna merit si eu o explicatie nu sa ma lasi cu ochii in spare pentru ca totusi team iubit bagi si tu cv daca chiar vrei sa stii dc nu vrea sa mai fiti imp.Si sincer eu sunt fata si nici mie nu imi place ca prietenul meu sa fie plecat pentru ca imi place sa stau cu el sa il simt langa mine.Pentru ca la o fata ii trebuie afectiune din partea baiatului, crede-ma, sunt fata si stiu cum este. succes
Si eu sunt in situatia ta numai ca eu sunt cea care sta in Romania i iubitul meu in Franta.A plecat doar de 2 luni avem o relatie de 1 an si ne iubim extrem de mult ceea ce a putut-o face sa spuna asta este una din urmatoarele:ca a gasit pe altcineva datorita distantei dintre tine si ea ori suferea prea mult dupa tine si a incercat sa aplaneze situatia(nu prea cred), sau, a incercat sa vada daca intr-adevar ti la ea daca te intorci inapoi in Romania, eventual daca parintii ei stiu de relatia voastra suna-i pe ei si vorbeste cu ei fara rusine cu capul sus sau sora daca are frate ceva fa rost de un numar al unei persoane apropiate. exista si o formula veche...a scrisorii daca celelalte nu merg:* bafta multa sper sa te ajute
Iubirea nu trece as repede. daca te-a iubit cu adevarat, te va astepta.intradevar,dragostea la distanta, merge mai greu.si eu am sotul plecat afara, tot in belgia, de multi ani, dar dragostea e mare si suntem tot impreuna. daca te-a iubit, veti fii impreuna.