| cristiano9 a întrebat:

Fratilorrr cum pot uita o fata crying((( off imi vine sa ma bat singur cate'odata laughing). Ne placem de 3-4 ani cred sh n'am stat impreuna de cat 4-5 luni adunate.Ne'am certat din cauza fotbalului, eu joc fotbal la o echipa sh sunt mai mult plect la antrenamente, prin cantonamente etc. Asta a fost mereu marea problema asa ca desi o iubesc enorm:X am zis sa renunt la ea, sa nu mai vb deloc, de vreo 6 luni asa, km din noiembrie... dar non stop imi zboara laughing gandul la ea. Am inteles d l o prietena ca ia inca ma place dar... Un sfat d l voi? * Tin sa precizez ca am avut o relatie total nenormala, adica nu eram impreuna dar inainte de culcare vorbeam cate 1 ora cu mesaje dragute, nu era zi sa nu vb la telefon cel putin 1 ora, ciudatlaughing

Bft! Multumesc:X Eu 18-Ea 17

Răspuns Câştigător
| Sweetyna a răspuns:

Si inca ceva. Nu o sa o poti uita daca tu inca o iubesti. Daca ea se simte bine in inimioara unde ii e cald si bine pot sa fii sigur ca nu o sa plece mult si bine.Asa ca timpul o sa rezolve pe toate si cel mai bine ar fi sa stati de vorba pe tema asta

7 răspunsuri:
| leuxxx a răspuns:

Pe stadion sau ps3?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca mesajele sau telefoanele compenseaza altceva?

| Sweetyna a răspuns:

Poate tu o iubesti asa cum spui, dar crezi ca ea este multumita ca tu sa fii departe? Stiu ca un hobby este foarte important mai ales cand vrei sa faci performanta pentru ca cere multe sacrificii. Nu aveti o relatie normala pentru ca nu va petreceti timpul impreuna, iar ea de fapt asta vrea ca orice alta fata, sa se simti iubita si protejata tot timpul.

| gheorghita a răspuns:

Buna.Si eu am un prieten fotbalist dar plecarile lui nu ne-au despartit. Distanta distruge iubirile mici, dar pe cele mari le face mai puternice.Incearca sa iei legatura cu ea explica-i situatia in care te afli si spune-i daca vrea sa mai incercati odata. MuLTA bafta!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Probabil a fost singura ta relatie mai serioasa si d-aia nu o poti 'uita'!

| SEAL a răspuns:

La fotbal cred ca nu erai plecat cu saptamanile deci nu cred ca asta e problema

| cristiano9 explică:

Nu sunt plecat cu saptamanile dar totush doarm acasaa 1-2 zi pe saptamana restul in cantonament ...sh va multumesc pentru sfaturi :X:X:X