| cristianaaioe5 a întrebat:

Frecarea e ok daca e facuta cu o fata care are chilotii pe ea? Iar baiatul nu? Mai ales daca n-a ejaculat langa ea sau in ea exista risc sau ceva?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Doar frecarea duce la probleme psihice.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ar trebui sa fie risc dacă nu există ejaculare in zona vaginului

| Violleta2022 a răspuns:

Cati anisori aveti, daca ati ajuns la "frecarea" organelor sexuale, dar habar nu aveti cum se reproduc oamenii si cum poate ramane gravida o femeie?

| dullcat a răspuns:

Daca aveti 17-18 ani, ori faceti sex normal protejat, ori deloc.Frecarea nu va ajuta cu nimic, nu va va racori hormonii.

| cristianaaioe5 explică (pentru dullcat):

Eu doar am intrebat sa fiu sigura pentru ca mi era frica nu cred ca trebuie sa fiu jedecata.

| cristianaaioe5 explică (pentru cristianaaioe5):

Judecata*

| dullcat a răspuns (pentru cristianaaioe5):

Nu cred ca am judecat nimic, nu exista niciun adjectiv negativ la adresa ta in comentariul de mai sus.

| cristianaaioe5 explică (pentru dullcat):

Nu spuneam de tine, spuneam de dario adica daca nu vrea sa raspunda intr-un mod frumos sa n.o faca prin jigniri si etc eu doar sunt speriata si atat

| cristianaaioe5 explică (pentru cristianaaioe5):

Tin sa mentionez ca mi-a spus un doctor ca sunt sanse mici dar nu inteleg ce sanse ar putea sa existe daca n a ejaculat efectiv in mine si nici sex n am facut

| darrio2007 a răspuns (pentru cristianaaioe5):

Ce ți s-a părut jignitor in raspunsul meu? In unele cazuri este o certitudine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă are chilotii pe ea dar nu bikini ca e ca si cum nu ii are, e ok dar daca sunt chiloti normali

| DeaconuCorina a răspuns:

Nu exista risc de nimic.