Fetelor, in prima faza, barbatul iubit are numai calitati. dar casatorindu-va si traind langa el ...veti descoperi ca mai are si defectesau slabiciuni.care si ele sunt tot omenesti.mai are si vicii. e bine sa le descoperiti din timp, sa nu aveti surprize. cele mai rele si greu de vindecat sunt; in ordinea dificultatii, curvia, betia, fumatul.prostia este alta boala. daca e din nascare, leac nu are.
Conteaza daca are maini sau picioare? Aa, deci nu conteaza, dar sa fie sensibil si pasional.
Lasa vrajeala. App, baieti si fete perfecte NU EXISTA.
Barbat perfect? Pe net numai pasiune, sensibilitate vad ca cereti. Serios, pe unde umblati? Un portofel bogat va face sa uitati de toate cele, asta ca nu sa mai vorbim si de alte marimi.
Nu sunt perfectionista... am pe cineva alaturi care imi pare ca are toate calitatile pentru a ma face fericita, pentru a ma sprijini, pentru a-mi arata ca are incredere in mine si asa mai departe. Nu e neaparat barbatul perfect pentru toate femeile, dar pentru mine e.
Barbatul ideal pentru mine trebuie sa fie inteligent, frumos, si in special sa aiba un caracter foarte puternic: sa nu se lase dominat de nimeni si cu atat mai putin calcat in picioare, sa stie sa isi impuna punctul de vedere in fata celorlalti; sa fie demn, sa nu se injoseasca in fata nimanui, pentru niciun motiv; sa fie un adept al dreptatii si sa incerce a contracara actele de nedreptate; sa aiba simtul autocontrolului. Sa fie romantic si sa se poarte cu cea mai mare delicatete fata de aleasa inimii lui.
Barbatul perfect in viziunea mea este un barbat putin mai inalt ca mine, sa nu fie nici grasut nici slabut.intre nu trebuie neparata patratele si pachetele de muschi sa fie romantic, dragut incat sa-l placa multe fete iar el sa ma iubeasca doar pe minee, sa fie atent, matur, cu bun simt, sa ma faca sa ma simt protejata, sa aiba incredere in mine, sa ma resfete, sa fie fidel si altele
Prietenul meu mai are putin si atinge perfectiunea
-invata pentru permis(deci nu are masina)
-romantic este dar nu indeajuns
-dragut este si il plac fetele. dar cica ma iubeste pe mine
-matur este, de protejat ma proteaja cat poate,
-incredere in mine nu are in totalitate de cand am primit un buchet imens de trandafiri de la ex-ul
Dar sper sa ma marit cu barbatul perfect daca il voi intalni...sau daca exista eu inca mai sper
Sincer, sa aiba bun simt, inteligent, intelept, sa ma iubeasca CU ADEVARAT, sa ma pot baza pe el oricand, sa aiba valori morale ridicate. Sa isi dovedeasca iubirea, sa fie un luptator. La fizic: doar dragut si cu ceva aparte.pentru ca daca ajung sa il iubesc, sigur mi se va parea cel mai frumos, extraordinar baiat din lume.
Nu v-am intrebat de fizic ci doare de 2 sau mai multe calitati pe care ar trebui sa le detina
Pentru mine? eu nu pot minti...trebuie sa arate f bine...sa fie chiar un ori-si-cine.intelegeti voinoroc c amana acum am avut parte numai de baieti mai populari.si cu stare mat mai ridicata...insa...daca e prost tot degeaba! daca nu ai ce conversa cu el e in neant...trebuie sa ma surprinda prin modul lui de a fi...sa fie romantic. ...sa fie OM, sa stie cum sa se comporte...sa nu injure ca la usa cortului ca toti tiriflicii care si-o baga si si-o scot de 10 ori pe minut cel putin....)...sa stie cum sa ma faca sa ma simt speciala...si stiu., nu exista perfectiune. dar va zic sigur ca exista un termen care se aproprie de perfectiune.insa trebuie bine cautat
Dar sa fie inalt nu vreti, ca doar toate vreti inalti si cu muschi, mai ales cele mici de inaltime.
RayKzor51 întreabă: