| Swallow a întrebat:

FUCK FUCK FUCK, il URASC! nu mai stiu daca il iubesc sau urasc. Ma enerveaza.Mereu ma face sa ma simt prost si sa rid singura de mine chatterbox De ce mereu isi bate joc de mine? De ce nu se uita la iubita lui si nna` ~sa ma lase sa traiesc in pace si sa-l uit. Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| GinglindSummer a răspuns:

Te inteleg... El e looser. Caitati un iubit si staruete sa-l eviti. Cine stie, poate ii va veni mintea la cap si isi va da seama ca e prost

17 răspunsuri:
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Mai parerea mea e nu te mai gandi asa des la el iti spun si eu din propia experienta astea se UITA. Incearca sa faci orice alceva asculta muzica danseaza fa misto de lume laughing si ai sa vezi ce usor trece timpul si fara el :*

| FlyingSoul a răspuns:

Trimite-l in...zda masii si cauta p altu care sa nu isi bata P...a de tine ca de-un dovleac

| Simona a răspuns:

Inca il iubesti se pare...iar el te tachineaza! Cine se tachineaza, se iubeste! smug :*

| Swallow explică (pentru Simona):

Nu se iubesc laughing doar eu, el are prietena pe care o iubeste mult sad

| Simona a răspuns (pentru Swallow):

Atunci chiar ar trebui sa-l uiti sau efectiv nu il baga in seama! :*

Si daca nu-l voi baga in seama, asta ce`mi va da?! happy laughing

| Simona a răspuns (pentru Swallow):

Eee.atunci inseamna ca iti place sa iti faca ceea ce iti face! big grin

Eeeeheeee, nu nu nu nu nu, asa nu`mi place laughing straight face :O surprise

| LianaAna a răspuns:

Ai sa il uiti in timp stai linistita, stiu din proprie experientasmug da iti zic sincer ca nu merita

| Swallow explică (pentru LianaAna):

De 5 ani e asa, cind o data si o data o sa-l uit?! Ma satur

| LianaAna a răspuns (pentru Swallow):

De 5 ani?sad off asta e multicel. eu am avut "iubiri" din astea maxim 7-8 luni incearca si tu sa iti gasesti un iubit si asa poate uiti de el si il iubesti pe celalalthappy

| Hohenheim a răspuns:

Baby, nu ai vrea sa te fac sa uiti de el?winking

| Swallow explică (pentru Hohenheim):

Nu prea vreau sa stiu dar totusi voi risca laughing cum?! raised eyebrows

| aLiNtUshQa a răspuns:

Nici nu merita sa te stresezi atita.e gunoi baiatu asta, draga.o sa-l uiti.asta iti zic 100%

| Swallow explică (pentru aLiNtUshQa):

Sigur o sa-l uit, curind? sad broken heart

| aLiNtUshQa a răspuns (pentru Swallow):

Sigur.eu tot am fost intr-o situatie similara.si m-am luat in miini, am terminat sa fiu trista si nervoasa, mi-am gasit pe alt cineva si gata.am realizat ca chiar nu mai am nevoie de el.si m-am simtit atit de usurata

| Dhdhhdhfhfh a răspuns:

Cine e?