| anais13 a întrebat:

Funda. A rămas cineva gravida dacă iubitul vostru nu a ejaculat in voi, și doar de la faptul ca Sperma ar fi putut sa ajungă in vagin prin alta cale? Gen dacă v-ați frecat de penisul lui si el și avea putina sperma pe el Sau nu stiu. A fost doar un exemplu. Fără glumițe va rog, sper ca ați inteles întrebarea.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Daca sperma ajunge accidental "pe zona intima" nu poti ramane insarcinata, pentru ca sperma trebuie sa ajunga IN VAGIN, adica in adancime ( vaginul fiind 100% la interior).

Bineinteles ca fata/femeia trebuie sa indeplineasca 2 conditii ca sa ramana insarcinata:
- sa fie in perioada fertila
- sa aiba sex intravaginal

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Dupa descrierea scenariului tau. nu se poate ramane gravida!
Singura posibilitate sa ramai gravida, alta, fara sex cu penetrare vaginala care te-ar putea lasa insarcinata, ar putea fi doar inseminarea artificiala.

| anais13 explică (pentru Violleta2022):

Am mai pus o întrebare de genul și toată lumea îmi spunea ca da, ca dacă ajunge vreo picătura accidental pe zona pe intimă sau ceva de genul, gata pot rămâne gravida

| Violleta2022 a răspuns (pentru anais13):

Daca sperma ajunge accidental "pe zona intima" nu poti ramane insarcinata, pentru ca sperma trebuie sa ajunga IN VAGIN, adica in adancime ( vaginul fiind 100% la interior).

Bineinteles ca fata/femeia trebuie sa indeplineasca 2 conditii ca sa ramana insarcinata:
- sa fie in perioada fertila
- sa aiba sex intravaginal

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu aşa se fac copiii.

| AncutaM a răspuns:

Fetele, tin sa va contrazic putin. Au fost cazuri in care au ramas insarcinate dupa asa-zis-ul "petting".

Este putin probabil, insa se poate intampla.