| JoMo a întrebat:

FUNDA! Acum o saptamana am intrebat o fata daca vrea sa fie cu mine. Ea mi-a spus ca o sa imi raspuna de Craciun. Intre timp o prietena foarte buna de-a mea mi-a zis ca nu e de mine. Si eu i-am promis ca nu o sa fiu cu ea. Si fata aceea mi-a raspuns azi. Mi-a spus ca vrea sa fie cu mine. Si acum nu stiu ce sa fac avand in vedere ca am facut o promisiune si daca nu o sa o respect orice prietenie de-a mea cu acea fata se va termina. AJUTOR!

Răspuns Câştigător
| MaDeclarFan a răspuns:

Pai daca chir e prietena ta adevarata,inseamna ca iti vrea binele. Spune-i prietenei ca vei merge sa te intalnesti cu fata aceea si dupa aia ii vei spune si ei ce parere ai,iar fetei spune-i ca te-ai cam grabit si ca vrei sa iesiti, doar sa va cunoasteti (daca nu sunteti prieteni mai vechi). Daca va stiti de un timp, intreb-o pe prietena ta ce nu-i convine si lamuriti problemele

11 răspunsuri:
| JoMo explică:

Stiu ca acea fata tine la mine si si eu tin la ea dar nu o vad ca pe o iubita nu pot... o vad doar ca pe o prietena oarecare si nu pot sa tin ascunsa chestia asta... si chiar e foarte incurcata treaba

| JoMo explică:

Credeti ca daca acea fata tine la mine ma va ierta?

| JoMo explică:

Am 14 ani. Si nu pot sa aleg una din ele ori ii pun acelei fete "da" ori ii spun "nu" cu cealalta fata nu pot sa fiu cu ea pentru ca nu pot sa tin la ea ca la o iubita am mai spus si o repet.
PS: Nu sunt decis cui ii dau funda dar o sa o dau aziwinking

| JoMo explică:

Si nu stiu sigur daca acea fata cu care as vrea sa fiu chiar ma place... adica eu cred ca da dar nu sunt sigur si nu stiu cum sa fiu sigur ca ma place in afara sa o intrep poate minti... HELP!:d

| StelutzaStar a răspuns:

Pai ar trebui sa alegi intre cele doua dar depinde cu cine te intelegi cel mai bine! Funda?

| Geoops a răspuns:

Nu trebuia sa faci nici o promisiune, Iar prietena ta nu trebuia sa se bage unde nu are ce cauta, pana la urma e treaba ta si tu alegi fata potrivita, nu ea! Daca crezi ca acea fata e de nasul tau, combina'te cu ea, si nu'i spune prietenei tale, poate ea este geloasa, sau spune'i totul in fata si daca va intelege'ti bine si va ajutati de obicei reciproc, va intelege si nu se va supara

| crisiss a răspuns:

Frate sti ce ce inseamna asta? inseamna ac prietena ta te place! deci eu cred ca ar fi bine sa o alegi pe cea pe care o placi cel mai mult si tii cu adevarat la ea.succes frate pentru ca ai nevoie

| DraaaagooooS a răspuns:

Prietene e incurcata rau de tot treaba eu zic sa fii cu aia si sa tii pe ascuns de prietena accea poate si aia vrea sa fie cu tinewinking intrre timp vedeti cum va potriviti si etc.

| Ionikiss a răspuns:

Eu zic sa te ti de promisiune si sa nu fi cu ft aia.Cati ani ai apropo?

| smekera22 a răspuns:

Nu stiu daca e frumossa spune-i da daca nu spune-i nu e mai buna prietena care sa stai cu ea sa te pupi decat alta care sa sa te vezi cu ea la o luna spun sa-i spui da mult noroc

| MAFIAY a răspuns:

Nu trebuie safaci man nicio promisiune la pretena ta asta e treaba ta personala...eu zic sa fii cu aia care o iubesti si care te iubeste ca asa faci treaba...gandeste logic de ce ti-a zis aia ca nu e de tine pentru ca si ea te place asa ca tradeazo paia!