Da ce iti spune inima
pentru ca u o sa stai cu el nu varata sau fratitu eu asa as face indiferent de parerea lor poti sa le sp pur si simplu il plac si gata restul nu e treaba voastar dar nu te baga intr-o rel asa de la o seara iesi cu el cunostetiva si dupa poate poate iese ceva.vezi u ce faci succes
Vorbeste cu el, daca e baiat serios
ce varsta ai tu? dar el?
parintii cu siguranta nu vor zice nimic, probabil esti la varsta in care poti avea un iubit, mult succes :*
Ea ai zis ca ti-e prietena. Si eu am avut o prietena de mica, ne stiam de vreo 10 ani si tot m-a tradat... Fa ce simti tu ca e mai bine pentru tine. Nimeni nu poate sa ne cunoasca. Tipul poate simte ceva pentru tine. Trebuie sa fie foarte atenta oricum. Daca tie iti place de el nu inteleg de ce te-ai lua dupa "prietena ta".
Explica-i ca il placi, observi cum e el(asta insemnand sa cntinui sa vb cu el), iar daca crezi ca el merita te departezi putin de prietena ta.
Asculta-ti inima. K ea nu va sta sa-ti controleze viata./ pup.
Pai fa ce iti spune inima!
Incearca sa-l cunosti mai bine pe tip...
Vezi ce-i poate capu.
Daca e pe placul tau, combinate cu el.
Dar daca nu ramaneti amici.Nu ai nimic de pierdut.
Si prietena lu fratetu ar trebui sa nu mai fie dadaca.(Depinde si cati ani ai )
Si daca esti destul de mare, poate ar trebui sa ai o discutie deschisa cu mama ta.(despre tip, daca vrei o relatie serioasa)
Pentru ca ea iti vrea binele si ea iti este prietena cu adevarat (iti spun din proprie experienta)
1-nu esti ea
2-ce treaba are ea cu viata ta?
3-nu asculta chiar atat de mult ce ti se spune
4-e viata ta
5-fa ce-ti spune inima
6-spune-i ca-l placi(verisoarei lui)
7-nu discuta cu el in secret ca o sa fie de rau
8-vorbeste deschis
9-habar n-am ce sa mai zic
10-succes fato
Vorbeste cu el. il cunosti mai bine si dupa aia vezi si tu daca incepe sati placa sau nu. succes!