Eu cred ca ar trebui sa treci peste complexul asta.Cunosc multe persoane cu diverse asa zise "defecte" fizice, insa compenseaza prin alte calitati. Cauta sa-ti dezvolti o calitate interioara, si nu un defect, care va compensacu siguranta alte aspecte. O zi faina! :*
Mha....eu zic ca asta e mai mult un complex al tau...si stai lnistita ca nu e atat de grav
adica daca in rest tu chiar arati bine...un singur amanunt nu te poate dobora
eu sincer am invatat sa nu ascult critici ...pt ca adesea mi se intampla sa mi se spuna ca sunt slaba si asta doar pentru ca am un corp de manechin
povestea asta ma urmareste de mica
mereu am fost asa pentru ca eu nu ma pot ingrasa si crede-ma chiar mananc mult
cel mai bine ar fi sa ignori comentariile si sa nu te mai gandesti ca esti urata doar din cauza asta pentru ca exista persoane care au intr-adevar defecte serioase pe care nu le pot corecta
insa tu poate ca mai tarziu vei dori sa faci si pasul asta si sa ti-l operezi
Pai si ce vrei sa-ti zicem? Bucura-te ca macar ai nas si nu-ti cade... (cum ii cadea lui michael jackson). Fiecare om are complexele lui, nimeni nu-i perfect si cred ca nimeni n-ar vrea sa fie perfect. Incearca sa te accepti asa cum esti si, nu mai da atentie si nu te mai uita dupa toti pe strada, pentru ca se vor uita si ei la tine. iar tu vei crede ca se uita la tine doar pentru ca ai nasul urat.
Buna! Nu o sa te doara la frig, crede-ma. Eu m-am operat acum 2 ani si pot doar sa iti spun ca vei fi alta persoana dupa operatie. Eu aveam nasul carn ceea ce ma demoraliza complet. Se uitau oamenii urat la mine pe strada si radeau de nasul meu. Si eu am stat mult pe ganduri pana sa ma operez, desi voiam sa fac asta. Insa prietena mea cea mai buna mi-a zis ca daca vreau sa scap de complexul asta, operatia e necesara. Ea mi-a si spus de doctorul Calin Dobos, de care auzise de la mama ei, doctorita. Pe site-ul lui, www.drdoboscalin.ro gasesti si poze ale altor persoane care s-au operat si vei vedea cum aratau inainte si cum arata acum, asa ca nu fii speriata ca nasul tau o sa arate mai rau dupa operatie.