O sa zica daca ii lasi. Fii sigura pe tine si nu te duce la liceul ca mielul la taiat, cu gandul ca vor comenta unii si altii despre nasul tau. Trecutul trebuie lasat in spate, ai scapat de copii rautaciosi, la liceu vei intalni adolescenti care, poate, vor avea un plus de minte si bun simt incat sa nu faca glume pe seama defectelor altora. Toti le avem. Si eu sunt complexata de nasul meu. Asta nu m-a impiedicat sa ma aranjez, sa ma machiez si sa merg cu el pe sus si nu cu capul plecat. DOAR prietenii ma tachineaza pe seama nasului meu pentru ca numai ei stiu ca eu sunt complexata de acest aspect. In rest, nimeni nu a observat. Daca tu te vezi intr-un fel, asa te vor vedea si altii. E vorba de atitudine Bafta la liceu! :*
Tu traiesti cu lumea? si daca o spuna o sa plangi, lasa-i e mai usor sa vezi pe altu decat pe tine asa e omul, ignorai nu-i baga in seama
Trebuie sa te gandesti ca fiecare om are ceva ce nu ii place sau nu arata bine. Asta e, nu suntem perfecti. Incearca sa nu te mai gandesti si sa iti faci un complex din chestia asta, ci gandeste-te cum sa iti pui in evidenta ce ai tu mai frumos.
Nu ii mi baga in seama!
Lasa-i in pace, in plus ocnteaza mai mult interiorul decat exteriorul!
Ei si ce daca ai nasul urat? si eu il am mare inainte eram complexata in sc gen, dar acum mi se rupe cui nu-i place sa nu se uite! nu ii baga in seama! e nasul tau, asa cum e n-ai vazut de mandra e Tonciu de "nasucul" ei? )
Auzi conteaza mintea care o ai in cap nu stii ca "esentele tari se tin in sticlute mici", asa ca important e si sufletul omului nu numai infatiseara.Vai de mama lor astia care ia frumuseti langa ei, dar sunt proaste de dau in gropi.Cand or imbatrani o sa ramana cu niste zbarcituri si cu prostia din ele ).Hai te pup si nu mai fi complexata de tot ce spune prostimea din jurul tau.
Pai o sa se mai gaseasca 1-2 frustrati sa se ia de tine ca sa se simta si ei bine, dar nu trebuie sa-i bagi in seama pentru ca asa e lumea.Dar oricum la liceu nu prea se mai spune in fata ca la clasele primare, se barfeste pe la colturi sau se fac grue proaste.
Si eu nasul putin mai mare, dar il am pentru ca atuncea cand eram mic ma bateam cu toti.Cand am intrat la liceu, la inceput radeau de mine dar pana m-am enervat eu si m-am luat de ei si i-am facut de ras, iar acum am porecla Nasuc(mie mi se pare chiar simpatica).
Daca cineva rade de tine, rade si tu de acea persoana.Nu-i greu.
Esti prea slaba de inger si ai uitat sa mai ai incredere in tine. De ce iti pasa de ce zic altii?
anonimm_8539 întreabă:
anonim_4396 întreabă: