anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Am o colega pe care o plac, iubesc. I-am spus asta si ea a zis ca in momentu de fata nu place pe nimeni, eu am zis ca cine stie poate, intr-o zi vom fi impreuna si ea a spus ca poate da, "oricum cu tine ma inteleg cel mai bine dintre baietii din clasa". Ii da anumite teme, la fel si ea mie. Dar cel mai bun prieten al meu ma sacaie mereu pe mine si pe ea(mai ales pe ea) ca Oana SI PUNCTE PUNCTE diferite chestii sacaitoare(nu vulgare sau injuraturi). El nu o place pe ea, dar fata respectiva chicoteste asa la glumele lui si ii da palme, da nu cu ura sau nervoasa.Si ma gandesc nu cumva il place pe el? Pt ca stiu ca daca o fata face asemenea gesturi il place pe respectiv. Ajutati-ma va rooog!

1 răspuns:
greece12
| greece12 a răspuns:

Poate ca ii place ce spune respectivul in legatura cu voi.Si,pe undeva se jeneaza ca le spune si in fata ei,drept pentru care il "pedepseste"!
Ca ea sa nu te refuze din start, e un indiciu pozitiv si pe el trebuie sa te bazezi.
Te poti lamuri, discutand cu colegul-prietenul tau si rugandu-l sa inceteze cu apropourile astea.In acest mod, o sa vezi de cine e mai apropiata ea.O s-o deranjeze ca a incetat si o sa inceapa ea? Ceva o sa se intample daca el termina cu sacaielile!
Vezi ce faci!
Bafta!