Daca ai facut sex cu prezervativ, si acesta nu s-a rupt, fata nu are cum sa fie insarcinata. Intelegi? Secretia albicioasa nu are nicio legatura cu o eventuala sarcina si nici durerea. Nu te apuca durerea asa de repede. Cel mai probabil e racita iar secretia e ori de la vreo infectie ori de la vreun tratament cu antibiotice a facut candida. Cel mai sigur poti sa ii iei un test de sarcina si gata. Dar sarcina apare in momentul in care spermatozoizii patrund in femeie si intalnesc ovulul, daca nu au ajuns spermatozoizi acolo nu ai de ce sa iti faci griji.
N-a facut ce? kaka? sex? pai asa zii, SEX, iepuras in calduri, pai ele vrele si tu poti sa cresti un copilas? o sa avem un nepotzel. esti barbat de acum si viitor tatic, felicitari.
E posibil sa fie durerile de dinaintea menstruatiei Dar nha, de ce nu luati un test de sarcina sa te asiguri? Nu e scump
Prietene am doua raspunsuri pentru tine. Primul (cred eu) ar putea avea o infectie si are aceleas stari ca si cum ar fi insarcinata ( crede-ma ca stiu). Al doilea caz daca nu i-a venit stopul, e mai delicat. Sfatul meu? Duo la un ginecolog si rezolvati problema, macar stii concret ce are si ce poti rezolva. Asta cat mai rapid posibil. Bafta!
HappynewCenusa întreabă: