| Lovely a întrebat:

Funda! As vrea sa aud si eu povesti triste de dragoste din viata ficaruia. Cea mai speciala are o fundiztabig grin

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Acum 2 ani(fara cateva saptamani)am plecat cu cea mai buna prietena in vacanta in Romania(sunt de 8 ani in spania). doar ca noi suntem din orase indepartate asa ca doar zilele din autocar am fost impreuna.era de paste.in seara invierii.tocmai iesisem dintr-o relatzie de 2 ani si voiam sa-mi fac de cap, voiam sa simt ca traiesc, ca recuperez timpul pierdut.am cunoscut un baiat care mare smecheras.multe fete sunt in cap dupa el,dar cum mi-am dat seama ca el vrea de la mine doar o aventura de cateva zile(nu ca eu as fi vrut mai mult,dar sincer nu-s genu, voiam pe cineva cu care sa petrec o luna frumoasa, fara griji dar pe baza de respect)clar baietul respectiv nu se incradra in cerintzele mele.am stat cu el prima seara, a doua a incercat la varamia(a vazut ca nu i-a iesit c voia de la mine).in acea vacanta tot timpul eram impreuna cu doua vere, una dintre ele fiind fotomodel.in fine in cea dea doua seara cand eu si verele mele am decis sa fim mai destepte ca el si sa ne batem noi joc de el,a aparut la masa cu noi un alt baiat. dragut foc, imi aduc aminte de el din copilarie cand il vedeam ca pe un star de la holiwood, adica genu de baiat la care doar puteam visa.nu l-am bagat prea mult in seama, crezind ca este ca si prietenul lui.in seara aia(eram la tara la bunicamia)tzin minte ca am iesit odata afara si el trecea cu masina a oprit si m-a intrebat c faci frumoasa? nu voiam sa-l bag deloc in seama, parca simteam ca ceva rau se poate intampla(nu m-am inselat).a doua zi am preferat sa plec acasa(la oras)mai ales ca aveam de gand sa-mi vizitez si cealalta bunik(merg foarte rar in Romania, deja am viata mea aici).am stat peste noapte la varamia si a doua zi de dimineata am plecat la bunicamia.seara la intoarcere suna o vara ca cica vrea un baiat nr meu,cica i-a dat nr de spania dar nu a vrut sa il dea corect. ajunsa acasa ma suna alta vara cu aceiashi tema(baiatul era acela dragut,cu care aveam presentimentul,cel de la holiwood, cum obisnuiam sa-i sp)in fine pana la urma am sp sa-i dea nr.am vb cu el,mai mult la misto,el chiar vb frumos voia sa iasa cu mine la un suc i-am sp ca in seara aia nu am chef de suc cu el,ca deja aveam planuri si ca trebuie sa inchid,daca nu voi intarzia la petrecerea din seara aia.
a doua zi am fost cu niste prieteni dea lu varamio si varamia (eu nu mai am relatii la oras, doar neamurile). seara parca inebunisem ca vreau sa plec la tara, j vreau la tzara.am plecat cu primul taxi. ajunsa acolo m-am schimbat(eram imbracata elegant)mi-am pus un tricou si niste adidashi si am iesit la un bar unde vindea o prietena ca sa beau o cafea.am reusit sa fac rost d nr baiatului,i-am sp unde sunt si daca vrea sa iasa la un suc ma gaseste acolo pana se inchide(fata ii vecina cu bunik,aveam de gand s-o astept)a venit, am ramas cu el in seara aia, de fapt pot sp ramas dea binelea.eu am fost aia care l-a sarutat,j de la sarutul acela,baiatul s-a intins la mai mult adica imi dadea de inteles ca vrea mai mult de la mine.i-am sp ca nu-s genu ala de fata, mi-a sp mie mie egal ca e din prima seara, ca din a doua dupa o luna sau doua imi placi.in mine m-am gandit c fac? am ramas la concluzia ca o viata am (mai ales ca pentru asta venisem in Romania)j vreau s-o traiesc.m-am culcat cu el din prima seara. ajunsa acasa,nu stiu dc dar eram cea mai bucuroasa fata.a doua zi cand m-am trezit deja am inceput cu regretele,mi-au trecut cand am vazut ca ma suna si nu m-a uitat big grin
restul vacantzei mi-am petrecut-o alaturi de el, era un vis, ma facea cea mai fericita.m-a rugat sa ma intorc in Romania si sa ne continuam relatzia.asta aveam de gand sa fac, doar ca tatal meu nu era de acord sad intr-un final a venit el la mine(in spania)
tzin sa sp ca noi am fost la departare cam 4 luni, timp in care vb la telefon, dar totul deja s racisa.el trebuia sa vina la mine dar nu stia cum si eu nu stiam daca intr-un final va veni.am facut prostia,sa mai ies cu fostul,nu mai era nimic serios,saruturi in discoteci cat mai indepartate din sat ca sa nu ne mai vada lumea impreuna.
intr-un final a venit si "el".m-a costat pana sa ma obisnuiesc ca locuiesc cu prietenul in casa(chiar daca dormeam in camere separate,dicizia lu taikmio)imi era foarte greu,nu stiam cum sa ma comport c sa fac sa fie bine.mi se parea totul un vis,un vis din care nu voiam sa ma trezesc, eram extrem de fericita! ma ceruse de nenumarate ori de nevasta, niciodata nu i-am rasp.eram prea tanara dar la o adica era persoana cu care voiam sa-mi petrec restul zilelor si cu care stateam in aceiashi casa,c mai conta la o adica? visul s-a terminat,cand intr-o seara mi-am uitat messu conectat sada fost greseala cea mai mare facuta in viata mea big grin.mi-a citit aproape toate conversatziile mele printre care si cele cu soramia, unde ii sp ca am mai iesit cu fostul.mi-a cazut cerul in cap, am inceput sa plang.nu stiam c sa fac, cum sa ma scot.pana la urma cica m-a iertat pentru ca,m-a intelege ca nu puteam sty c va fi cu noi sau daca ne vom mai vedea.da a sp ca ma iarta, ca incearca, sa-l inteleg ca ii este foarte greu sa treaca peste.aici a inceput cosmarul meu crying. eram distrusa, era complet schimbat.nu-l mai recunosteam sad. aveam biletele de avion cumparate,ca sa plecam la parintii lui in Romania, presimtzeam ca atat va fi, ca va ramane la ei si eu ma voi intoarce singura.am ramas insarcinata.eram extrem de fericita, c mai in culmea fericirii, chiar daca cu el o zi era bine 3 nu sadcrying. cand am plecat in Romania m-a obligat sa avortez crying am ramas marcata pe viata. dupa aia parca totul a revenit la normal, era bine incepea sa fie cel de care m-am indragostit.ne-am intors inapoi.in ajun de craciun s.a certat rau de tot cu taikmio(nu era nici el prost la o adica,ma vedea cum sufar zi de zi)in a doua zi de craciun deja era pe autocar pleca la sorasa in austria si urma sa ma duc si eu la el(aveam un proces si nu puteam pleca direct cu el, mai ales ca nu avea la sigur de munca sad)
asa a si plecat, asa a si durat iubirea noastra.de atunci nu l-am mai vazut.eu m-am certat rau de tot cu taikmio, abia daca mai vb cu el mi-am gasit de munca in alt sat m-am mutat nu mai voiam sa stiu nimic de nimeni(cu ex mai vb din cand in cand la tel, cand mai avea el chef sa ma mai inebuneasca )am dat-o pe alcholsad.
pe alchol si din floare-n floare.stiam ca nu mai pot iubi, stiam ca nu mai am ce oferi, stiam ca eu nu voi mai suferi big grin.nu eram nici o curva, nu am ajuns sa ma culc cu niciunul(asta-mi mai lipsea).asa am dus-o cam 8 luni sad. pana intr-o zi cand,am stat si m-am gandit c fac cu viata mea,ca ma distrug singura.m-am reluat studiile, sa-mi termin liceul si plus de asta fac un curs de stuardeza.bun inceput. dupa aia m-am lasat de alchol(mai beau dar f f f rar, depide de ocazii).mi-am intalnit baiatul cu care am aproape 5 luni.un dracusor de baiat pe care il iubesc foarte mult.momentan sunt foarte bine, doar ca trecutul ma chinuie, intotdeauna am frica aia in mine sa nu patzesc ca si in trecut(chestia asta m-a facut sa ma cert cu uby de multe ori)j ceea ce ma distruge e ca acu nu mai pot tine un copilash in brate fara sa ma gandesc cum putea fi al meucrying

6 răspunsuri:
| mihaelaa18 a răspuns:

Bunakiss,pai aveam vreo 15 ani cand l-am cunoscut pe el.Era o zi de toamna, imi amintesc si acumbig grin, si am hotarat sa ies cu o prietena de-a mea prin parc ca sa ne mai plimbam.In drum spre parc,in tramvai urcase doi baieti si s-au pus in spatele nostru,erau foarte dragutibatting eyelashes.Au tacut ei ce au tacut si au intrat in vorba cu noi,ne-au intrebat cu ne numim,cati ani aveam,unde mergem chestii dn astea,si noi le-am raspun ca mergem prin parc, eram putin rusinate dar ne-a trecutlaughing, si cand trebuia sa coboram au spus daca ne deranjeaza daca ne insotesc si ei in parc si am spus ca nu avem nimic impotriva pot veni cu noi.In parc a fost frumos in ziua aceaa,ne-am plimbat, ne-am cunoscut mai bine, ne-am imprietenit. Spre seara cand ne-am intors acasa unul dintre baieti mi-a cerut id si i-am dat.Cand ajunsesem acasa am avut putina treaba si pe urma am intrat pe mess si el deja ma bagase in lista, am vorbit mult cu el in seara aceea, si m-a intrebat daca vreau sa mai iesim si a 2 zi in parc, si am aceptat invitatia lui.A 2 zi in parc ne-am plimbat, am mers sa bem ceva, am vorbit despre noi asa ne-am cunoscut mult mai bine fata de ziua precedenta.SI la fel vorbeam cu el pe mess, ne intelegeam foarte bine, vorbeam orice si dupa cate zile ma intreaba daca vreau sa ne mai intalnim in parc in ziua urmatoare ca vrea sa vorbim si i-am spus ca da vreau sa intalnim.In ziua aceea in parc a fost foarte frumos,in timp ce ne plimbam s-a oprit si m-a luat de maini si s-a uitat in ochii mei si mi-a spus :te plac foarte mult,vrei sa stai cu mine?,eu nu stiam ce sa mai spun,eram emotionata,si mie imi placea de el dar nu ii spusesem,si dupa cateva minute de tacere i-am spus ca da vreau sa stau cu tine, el atunci ma imbratisat, era cel mai fericit ca am spus da si eu la fel eram.Seara cand ma condus spre casa a avut ne-am sarutatday dreaming,eram cea mai fericita in aceea zilove struck.Totul era frumos intre noi,eram fericita parca cum nu am mai fost niciodatabatting eyelashesne iubeam mai mult pe zi ce trece,eram unul langa altul la bine dar si la greu,ne intelegeam bine, stia sa ma aculte atunci cand aveam nevoie, stia cum sa se poarte cu mine si imi demonstrase de foarte multe ori ca tine la mine si ca ma iubestelove struck. Aveam 9 luni de cand eram impreunalove struck,totul era frumos,simteam ca el este persoana care am cautat-o mereu si in sfarsit am gasit-o,vroiam sa nu ne despartim niciodata, dar se pare ca nu a fost asasad, cu o zi dupa ce am implinit 9 luni,cand m-am trezit dimineata am primit un mesaj de la el"numai pot continua asa,tu meriti ceva mai bun,si sper sa gasesti, simt ca nu tin la tine atat cat trebuie si cat meriti tu,te iubesc si nu te voi uita", vazand acest mesaj am ramas incremenita, credeam ca visezstraight face, l-am sunat ca sa il intreb ce era cu acel mesaj si nu mi-a raspuns.Toata ziua asta am facut,l-am sunat pe el,i-am trimit mesaje dar nimic,nu era de gasitsad,in ziua aceea am plans, nu m-am dus nici la scoala nu aveam chef de nimic, nici pe mess nu a intrat in ziua aceea.Asta am facut timp de o saptaman,eram terminata,vroiam sa fie un vis din care sa ma trezezc si el sa fie iar langa mine,nu puteam acepta ca persoana pe care o plac enorm a ales sa se desparta de mine fara nici un motivsad.A trecut foarte mult timp de cand nu am mai vorbit cu el,nici pe mess nu a mai intrat deloc,la telefon nu raspunde,sunt sigura ca si-a schimbat numarul si mi-a dat ig pe messstraight face. Nici in ziua de azi nu inteleg rostu acelui mesajsad,cert este ca mi-am revenit foarte greu din starea in care eram,bine ca si acum il mai am in minte si nu cred ca il voi putea uita vreodata,dupa cum se zice ca prima iubire nu se uita niciodatalove struck,si azi mai am in minte toate amintirile petrecute cu el,si tot ce faceam alaturi de el, orice lucru mai trezeste si azi in mine ceva din el, oricum au fost 9 luni pline de iubire, fericire alaturi de o persoana care nici in ziua de azi nu am uitat-o si nu o voi uita niciodata, mereu va avea un loc special in inima mealove struck

| cici96 a răspuns (pentru mihaelaa18):

Foarte frumoasa povestea... ~! insa trista, imi pare rau ~!

| Pitic a răspuns:

Daca nu imi dai fundita insemna ca nu ai inima laughing) glumesc big grin

Poi am multe povesti triste dar ti-o spun pe cea care m-a marcat cel mai tare.
Acum 2 verii aveam un iubit aveam vreo 5 luni impreuna si ce m-am gandit eu s a ii fac cunostinta cu cea mai buna prietena a mea, ne-am intalnit toti 3 toate bune frumoase glumeam toti ea mai facea glume cu mine cum ar fi '' sa ma anunti cand te desparti de el'' eu radeam credeam ca glumeste.
Intr-o sera m-am certat cu el din cauza ca prietena mea i-a spus ca eu i-am sters din lista un baiat si l-am bagat in lista mea de messenger. Da l-am bagat in lista pentru ca vroiam sa ii dua niste poze cu prietena mea vroiam sa ii combin dar nu i-am sters ei nimic din lista.
prietenul meu s-a suparat a zis ca vreau sa il insel si mi-a spus lucruri urate si ca vrea sa ne despartim, toata noaptea nu am putu dormi eram asa de stresata nu vroiam sa ma despart de el, la scoala eram suparata imi venea sa plang nu ma puteam abtine prietena mea ma lua in brate si imi spunea ca lasa ca va impcati voi da asa a fost ne-am impacat cand am ajuns acasa am intrat pe net si am gasit un mesaj '' Te rog iart-ma am gresit te iubesc bla bla''
Ne-am dat intalnire sa ne impacam asteptam sa zica ceva sa spuna sa ne impacam mi s-a parut ca nu vroia sa ne impacam spunea lucruri care nu aveau sens si nu ii statea in fire sa vorbeasca prost dar de data asta nu am inteles nimic din ce a vrut sa spuna, eram intr-o scara de bloc el a iesit putin afara a uitat sa mai vina am ramas cu ochi in soare deci afara ploua.
Seara mi-a spus ca vroia sa ne impacam si eu nu am vrut, niste lucruri fara sens.
Noi nu ne-am mai impacat, eu mi-am gasit alt prieten pe care il iubesc si cu care si la ora asta sunt cu el :X,
Deci am fost la o petrecere, ziua unui coleg am fost si cu prietena mea, la petrecerea respectiva a aparut si fostul iubit, l-am slutat asa cu jumate de gura si am plecat m-am dus sa dansez el si prietena mea cea mai buna au disparut o vreme de la petrecere 30 de minute cam asa dupa s-au intors si au inceput sa danseze, el dansa cu mai multe fete si le punea mana pe fund, un dnas murdar si la un moment dat m-am intors sa vad cine era in spatele meu ce sa vezi fostul meu iubit cu cea mai buna prietena a mea... se sarutau asa pasional, incat nu am vrut sa ii intrerup cand m-au vazut ea l-a impins eu m-am suparat si am iesit fara (acum o sa te gandesti ca nu aveam nici un drept sa ma supar ca nu mai eram cu el dar el s-a despartit de mine pentru ea)
Ne-am asezat toti 3 la o masa si a mai venit o alta prietena de-a mea care a asistat la povestea pe care mi-o spunea cea mai buna prietena :
''Esti egoista trebuie sa suferim noi pentru tine, nu putem fi fericiti din cauza ta ''
Deea care era si ea cu noi la masa s-a ridicat de pe scaun si a luat de par pe buna mea prietena, le-am despartit si eu am ramas cu dea si porumbei au plecat la alta masa.
Luni la scoala buna mea prietena mi-a spus ca s-a despartit de fostul meu iubit din cauza mea pentru ca el inca tine la mine si nu i-a placut ca m-a vazut suferind mdea cu adevarat induiosator mai ca mi se rupea si inima pentru ei.
Desi nici unul nu meritau sa fie iertati timpul a trecut si am uitat povestea desi uneori imi vine sa plang gandindu-ma ca pentru el am fost ceva trecator la care a tinut atat de mult incat m-a dat pe prietena mea despre care spune el acum '' nu stiu ce am vazut la ea e urata se comporta ca o maimuta '', si nu imi vine sa cred nici acum ce a facut prietena mea cea mai buna cu care mancam din aceeas farfurie cand aveam 6 ani, prietena mea care ma apara mereu prietena mea, colega mea de banca, vecina mea, daca as fi avut o sora nu m-as fi inteles asa bine cum m-am inteles cu ea.
Nu pot expica in cuvinte ce a m simtit cand ia-m vazut sarutandu-se, e ca atunci cand mananci 'pepene galben si parca se opreste in capul pieprului abia poti sa il inghiti, ca atunci cand trebuie s ate scoata profa la tabla, am inceput sa tremur toata...
Ma pot lauda ca am aflat ca a fost o razbunare pentru ca eu nu am vrut sa ma impac cu el, el s-a gandit sa se razbune iar prietena mea a cazut in plasa.
Voila!

| Lovely explică:

Toate povestile voastre au fost foarte interesanta. Regret sincer ca ati trecut prin asa ceva si va doresc sa aveti parte in viata numai de impliniri :*

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Am fost cu un baiat 3 ani jumate(ne-am despartit acum 7 luni aproape). am crezut c stiu totul despre el mai ales c inainte de a fi impreuna am avut 5 ani de prietenie f frumosi. a fost o relatie frumoasa pana cand el a aflat ca trebuie sa se mute la bucuresti cu mama lui, tatal fiind in strainatate. de cand a primit vestea s-a schimbat si a inceput sa bea destul de mult si sa fumeze; a inceput sa imi vb f urat si sa am bruscheze. toate au luat sfarsit intr-o seara cand s-a imbatat si m-a lovit, am ramas cu o vanataie urat vreo saptamana si ceva. am crezut c stiu totul despre el si ca nu va indrazni sa imi faca ceva rau. dar cu toate astea nu regret nimic, doar faptul ca el s-a schimbatsad am suferit mult dar stiu c au fost cei mai frumosi ani din viaat mea. si daca as putea sa dau timpul inapoi si sa schimb ceva nu as faceo, pentru c viata are si bine si rele si trebuie so acceptam asa cum este. acum nu mai vb cu el pentru c inca mie f greu sa uit c mi-a facut, dar poate peste cativa ani ne vom revedea si poate vom fi din nou prietenibig grin

| mihaela_8638 a răspuns:

Daca ti.as spune.o p a mea plangi deci mai bine nu.ti zic:p

Întrebări similare