Maturitatea se apreciaza dupa felul de gandire si/sau aspectul fizic.
Cu cat citesti mai mult (ceva inteligent, bineinteles), cu cat inveti mai mult, cu atat te vei fii mai matura dpdv al gandirii.
Daca vrei sa pari mai matura dpdv fizic, exista mai multe solutii cum ar fi machiajul, imbracamintea etc
Personal, iti recomand primul tip de maturitate.
Pe mine nu m-ai impresiona daca ai parea mai matura decat esti pentru ca mi-as da seama din prima si ti-as da cu piciorul.Ador expresiile astea.
Gandeste-te la cum s-ar comporta sau ce ar spune el in anumite situatii. Intrebare pentru tine : crezi ca merita sa-ti ascunzi personaliatatea pentru moment, ca mai apoi sa o descopere el?
Baietii se indragostesc de o fata asa cum este ea, nu de ce vrea ea sa para! Daca acum faci pe fata matura, iar peste o vreme redevii tu, sigur va crede ca esti o prefacuta. Asa ca, mai bine fi tu si fa`l sa te aprecieze pentru ceea ce esti tu cu adevarat! Daca el nu da semne ca te place, sigur vei gasi un baiat pe masura ta! Bafta
Un fard mai strident, fon de ten, si haine mai "serioase", cred ca ar funktiona
fundita?
Fi tu asa cum esti in fiecare zi. nu are sens sa te schimbi pentru el. daca chiar ii place o sa. i placa oricum nu matura sau copilaroasa
Tokuri de 10 cm glumeamarunka-i o piatra in cap si te va tine minte toata viata... sau batete cu cineva...vei iesi mai tare in evidenta.
DAca crezi ca esti interesata de toate lucrurile copilaresti ar trebui sa incetezi insa nu trebuie sa fi matura ca sa'l impresionezi:-|... Mie imi place sa fiu copilaroasa pur si simplu, sunt momente cand nu am nimic si nu bag pe nimeni in seama si duapceea imi pare raw ca zice lumea ca uite si la asta si-a gasit acum sa fie ea matura.NU TREBUIE SA FI MATURA CA SA IL IMPRESIONEZI...:X
Fii tu insati!
Sa zicem ca nu esti tu insati si il impresionezi.esti cu el si devii sa fii fata de dinainte. apoi te mai intrebi de ce s. a despartit de tine. daca te place, te place pentru ceeea ce esti!
si nu are rost sa vrei sa fii mai matura.ai timp destul!
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: