Cat timp e casatorita, eu zic s-o lasi mai moale.De ce sa fii tu cel care ii distruge viata sotului ei? Si gandeste-te ca daca s-ar afla, s-ar isca si probleme la tine in familie, cu sora ta, cumnatul, etc.
Daca e ea mai 'curva' de fel, problema ei, tu vezi-ti de treaba ta, mai sunt si alte fete pe lumea asta.
Faci ce crezi că este mai bine. Dar discută și cu cumnatul tău, ca intre bărbați, problema, să nu aibă necazuri, soră-ta, din pricina asta.
Poi ai putea sa-i spui ca o faci cu ea dar se ramana numa intre voi si nici unu' sa nu ziceti la nimeni dar asa cum ai zis si tu nu prea e frumos daca zici ca e casatorita. Gandeste-te si apoi ia decizia.
bafta!
Stii ca dupa aia o sa te gandesti toata viata de ce nu ai facut-o daca nu profiti de ocazie cat de curand...nu?
Eu te sfatuiesc sa nu o faci. daca afla sotul ei o sa intri in probleme mari asa ca mai bine iti faci o iubita si o arzi fara risc
Tinand cont de faptul ca sunteti rude, si e si casatorita...nu e o idee buna.Si stii ca adevarul se afla intotdeauna, asa ca gandeste-te la consecinte
Pai intreab-o daca vrea sa o "arzi" si daca vrea fai pe plac daca tot zici ca arata beton eu nu as refuza o asa oferta
George0197 întreabă: