Hmmm. mai sunt si fete de isi cer scuze, ma incanta ideea. nu am mai dat de una de ceva zile.
Nu stiu cam, care ar fi problema, ce ati facut, ce s-a intamplat dar. daca tipul e dragut ( pe limba ta) si nu e mitocan care sa vorbeasca balalarii, incearca partea sentimentala.
Dar nu ca "imi pare rauu, rauuu, rauuu, atata de rau"... pari prea. disperata si. copilareasca treaba. gen. alooo gradinitaa.
Ceva subtil combinat cu sentimentism.
Buna, uite stiu ca am gresit in legatura cu treaba X si, sincer chiar imi parer rau, nu a fost cu intentie sau ceva, sau pur si simplu nu mi-am dat seama pe moment ca fac o prostie"
de aici inventezi.
Ma rog. nu da in exagerare ca apoi cazi mai rau. in extrema.Fi sigura pe ceea ce zici, si nu te balbaii gen "aaaa. stii." te duci direct si la obiect.
Normal ar fi faza cu sentimentalism. dar. hai sa fim serios. e barbat! nu femeie
Pai ar incepe cam asa...Te iubesc! Imi cer scuze pentru ceea ce am facut (da ce ia-i facut?) Ca sa ma revansez am sa vin la tine in aceasta seara si am sa fiu numai a ta!(funda)
Depinde. Unii baieti cand esti de fata cu ei si alte persoane devin asa ciudati si le e rusine nu te prea baga in seama. Nu conteaza cum iti ceri scuze dar parerea mea este ca ar trebui sa fiti numai voi 2
Sigur nu trebuie sa incepi sa plangi in fata lui, va crede ca esti o disperat si chiar un pi (sau mai mult) scrantita. Ar trebui sa vorbesti cu el fata in fata, sa vrea si el sa vorbeasca cu tine si sa ii spui ca iti pare rau pentru lucrul cu care i-ai gresit (ai grija si sa faci o fata dia ai de copil inocent, nu ca l-ai impresiona in vreun fel dar sa creada ca iti pare itradevar rau). Sper ca te-am putut ajuta. Mult succes!
Depinde ce e acel baiat pentru tine, doar prieten sau si iubit? Daca e iubitul tau si esti FOARTE sigura ca inca mai tine la tine, ii zici ca il iubesti si ca iti pare rau pentru ce ai facut. Daca numai tine la tine, el poate a profitat de greseala ta si a folosit-o ca motiv de despartire.Ai grija in cazul acesta, analizeaza cu grija amanuntele si vezi ce faci ca sa nu creada ca te are la degetul mic.
Daca e doar prietenul tau ii spui la fel, ca il iubesti si ca tii la el si nu vrei sa pierzi un PRIETEN foarte bun si dupa urmeaza un " imi pare rau (lau) " si te va ierta.
Daca nu merg astea si vrei sa te ierte, il lasi 2 zile de la "accident", el in zilele astea isi va da seama ca nu poate sta fara tine si va astepta scuze, iar daca tu iti ceri scuze si in continuare face pe mofturosul, te tii dupa el, nu il lasi, incerci mereu sa vorbesti cu el, sa il bagi in seama pe mess, etc..Asa ii vei arata ca tii la el si nu, NU vei fi caracterizata drept miloaga, ba mai mult, veti avea o relatie mai stransa ca inainte, iar cand va gresi si el si te vei supara pe el, isi va aminti ce ai facut tu pentru el si se va purta la fel de frumos si el, ceea ce cred ca ti-ar place si tie .
Pai partea sentimentala e cea mai buna nu te ruga de el nu sta toata ziua iarta-ma iartam imi pare rau iarta-ma.nu sincer nu... vorbestei`cu toata inima spune-i ca iti pare sincer rau dar nu foarte multe ca nu va crede pe urma deja sunt povesti bla bla o sa spuna "da siguur`" si atat apoi peste cateva zile daca nu te va ierta mai amintestei din cand in cand si nu`ti schimba comportamentul iubeste`l in continuarie