eu cred ca te place.si tachinarea este o tehnica a indragostirii. dar de ce nu afli in vreun fel adevarul? Succes!
Da. cu siguranta te place. deci ignora-l astfel te va dori mai mult, fii sexi, atragatoare si uneori da si tu semne ca il placi.fii misterioasa astfel isi va dori sa te cunoask mai bine. bafta:*
Nu prea pot sa iti raspund la intrebarea aceasta.Iti poate raspunde doar inima.Si daca te place cu adevarat intr-o zi o sa iti spuna, asa ca fi pregatita.
Depinde... daca e chiar asa spune-i in fata ce simti si cu si cu siguranta iti va spune si el ce simte
Buna, in primul rand daca se uita la tine insistent poate insemna ca esti comica, adorabila, te place sau esti in centrul atentiei mereu si nu-si poate lua ochii de la tine, dar daca esti mereu unde e el sau invers asta poate insemna ca te place si de aceea te urareste si daca esti in centrul atentiei poate vrea sa fie si el si sta alaturi de tine pentru ai creste popularitea.
Sper ca te-am ajutat.
Il poti intreba direct.stiu ca pare o prostie imensa dar uneori e cel mai bine.nu-ti fie rusine sa-l intrebi. daca te place dicutia va continua iar daca nu(desi nu cred ca o sa spuna nu avand in vedere semnele pe care ti le-a dat )spune-i ca-ti pare rau de intrebare sau spune-i ca glumeai (in cel mai rau caz >>adica atunci cand ramai fara cuvinte
AlexEjmecheru întreabă: