Te-ai gandit ca poate a avut o aventura de o noapte cu ea, in urma careia sa fi fost ceva consecinte? Crezi ca de ce ii era frica dsoarei respective? Bine.e de admirat ca ti-a zis dar era si mai de admirat daca rupea orice legatura cu ea, insa se pare ca nu a facut-o, iar urmatorul pas din pacate trebuie sa-l faci tu, altfel nu vei mai pica drept victima, ci mai rau. Chiar crezi ca poti accepta asa ceva, cu prima ocazie pe care o are fara tine, ia prima fata pe care o gaseste? Iti dai seama ca prietenii lui stiu bine ce s-a intamplat atunci si tu ai picat de fraiera. Pai ce fel de dragoste sau de relatie e asta? Nici nu stiu de ce te intrebi ce sa faci. Mai bine gandeste-te daca accepti aceasta situatie, chiar daca se intoarce tot la tine, atunci cand nu esti tu sa aiba si pe altele. E corect asa? Raspunzand la aceste intrebari, iti vei da seama singura ce ai de facut.
Iubita mea, vrajeli d-astea am auzit toate! Ti-a zis ca a refuzat=-o ca sa te impresioneze.Ea i-a cerut lui sa fie impreuna? daca tu crezi asta, nu mai zic nimic.Si de ce ii este atat de greu sa rupa legatura cu ea daca i-a fost usor sa-i zica ca tine la tine si ca nu vrea sa fie cu ea.N-ai sa faci decat sa-ti lungesti suferinta daca mai stai cu el.De ce ii e frica ei? Iti zic eu, de suferinta cum iti este si tie.Cine stie ce povesti ii indruga si ei.N-am nimic cu barbatii, nu sunt toti la fel, sunt care merita totul si sunt care merita una in oua! Gandeste-te la tine daca meriti toate astea! Te cred ca ti la el dar nu ti mai mult la tine? E varsta la care el simte nevoie sa se afirme in fata prietenilor si unii au impresia ca daca o ard aiurea cu 2 sunt mai barbati! Si nu te increde ca daca-ti spune tot ce se intampla ti-o spune ca sa vezi tu ca a fost sincer, ci ca sa o foloseasca ca scuza mai incolo.Nu te chinui in zadar.
Prietenului tau ii place probsbil sa aiba si iubita de rezerva. totusi este admirabil ca ti-a spus ce s-a intamplat. Probabil nu regreta deoarece inca mai pastreaza legatura cu ea. poate il intrebi daca are nevoie de o pauza pentru a se decide cu cine vrea sa fie.
Prieteni il felicita ca le spune oare vedeti ma ca pot sa stau cu doua o data.un sfat un test intri pe id lui de mess sau unde are id fetei respective si il stergi uh si vezi cu reactioneaza si iti dai seama daca mai este de stat sau nu bafta
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: