Buna! Prima intalnire ... ok o sa-ti povestesc.
Pai ne-am intalnit la el acasa, s`a aseazat pe canapea langa mine a incercat sa ma sarute, prima data am refuzat.am mai vbit una alta, m`a stras asa tare in brate :X apoi m a sarutat si din momentul ala am fost ca si moarta tremuram din toate incheieturile eram cu totul pe alta lume... nu mai stiam de capul meu si asta pe el il amuza dar ce sa-i fac daca ma face sa ma simt asa cum vreau eu :X:X?! Si am fost imbracata intr un tricou dragut blugi si adidasi ahh si geaca logic, machiata cat de natural posibil ( fond de ten, putin creion de ochi, luciu de buze )... oricum a fost cea mai tare intalnire nu stiu ce aveam in seara aia niciodata n am fost asa. am fost la un pas de a ma culca cu el ( dupa mult timp in care am stat impreuna ) si n am facut asa urat
la tine cum a fost?
Păi la prima întâlnire m-am îmbrăcat în hainele bune (de Duminică).
Și am fost invitato la un suc...
In primul rand trebuie sa fii foarte curata, nimanui n-o sa-i placa sa atinga un om murdar, sa te imbraci decent fara sa exagerezi in niciun fel, sa ai o atitudine pozitiva sa fii vesela oamenii sunt atrasi de alti oamenii veseli care induc o stare de bine.si cam atat, restul ar trebuie sa vina de la sine
Dany_Daniel_1998 întreabă: