Cere-i ID`ul.
Vorbeste cu el cat mai ai ocazatie, daca iti place.Cheama-l afara sa a plimbati,iat-i inima in dinti mergi la usa/geam sa te poata auzi ei "Hey, vrei sa iesim putin afara, doar noi,?"
Daca accepta, vorbeste cu el. Exprima-ti sentimentele, spune-i ca-l placi.
Usor de zis, greu de facut
Trimitei un mesaj, printr'un porumbel, si il inviti noaptea la o plimbare romantica prin sat
Te duci la poarta so chiar asa vei face, strigi dupa el si oricine raspunde zici ca vrei sa vb cu el.Cand vine o fata la poarta nu e nimic,dar cand vin un baiat la o fata,incepe analiza si ancheta.Dar la tara cum se cheama lumea la poarta? Foloseste ceea ce se foloseste.Ii spui ce ai de spus, afli ce ai de aflat, pupat, imbratisat, plecat))
Pai parerea mea este ca cel mai usor este sa vorbesti pe net cu o persoana. Poate in realitate nu ai ocazia sau iti ete rusine. dar pe net esti doar tu cu el. Si mai vorbiti, dupa poti sa il inviti undeva, voi doi, printr-un parc ceva si daca face si el cativa pasi spre a va cunoaste mai bine, atunci ar fi momentul sa ii spui ce simti. Oricum cel mai bine ar fi sa ii spui ce simti fata in fata, sa ii vezi reactia si sa fie mai natural.:*
Ti se pare acum putin complicat dar vei vedea ca pe parcurs va fi mult mai bine..eu iti zic sa mai iesi cu el seara si sa incerci sa te bagi in vorba cu el. daca si el te place sigur iti va raspunde..si incearca, discret, sa l inviti la o plimbare decat voi 2.atunci veti putea sa va simtiti in largul vostru si sa va cunoasteti mai bine si sa vedeti daca sunteti compatibili sau nu.
Ideal ar fi sa-i ceri numarul de telefon, nu vad de ce ar parea ciudat din moment ce vrei sa-l cunosti mai bine.Stiu ca e destul de greu de facut, si mai usor de spus, insa poate o sa ai multe de castigat pana la urma, si nu o sa-ti para rau.