anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FundahappyBuna! Este un baiat care de mult timp il iubesc si uneori nu ma pot opri din plins cind imi aduc aminte de el, de fapt pina acum nu iubisem pe nimeni..doar simpatizam, si nu pot sa-l uit chiar daca dau de baieti mai draguti, insa nu m-am intilnit cu el dar odata ne-am sarutat simplu pe buze intr-un joc si stiu ca putin timp i-a placut si lui de mine.Cum credeti daca nu a fost nimic intre noi pot sa ii spun prima iubire? Aprpo am 15 ani,

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Eu zic ca poti sa-l socotesti ca prima iubire deoarece e prima data cand ai iubit un baiat, nu prea conteaza daca a-ti foat impreuna, conteaza ca l-ai iubit sau inca il mai iubesti. Funda?

5 răspunsuri:
| Nolkyz a răspuns:

Cu timpul ai sa-ti dai seama daca merita sa ii spui prima iubire, sau nu. Dar nu prea cred... Asta e indragosteala.

| KattyKatt230399 a răspuns (pentru Nolkyz):

Eu vreau sa-l in minte ca prima iubire deoarece noi in copilarie am fost buni prieteni si de la vreo 6 anisori pin la 8 imi placea de el, cu toate ca eram atit de mica tineam la el... apoi m-am mutat in alta scoala si-l uitasem, apoi din noi am venit la o scoala cu el si peste putin timp i-ar aceeasi poveste, si parca ii place de mine fiindca deseori se uita la mine.Insa eu vreau sa stiu daca pot sa-l socot ca prima iubire chiar daca nu am fost impreuna.

| Nolkyz a răspuns (pentru KattyKatt230399):

Iti vei da seama de asta in timp, crede-ma. Nu te grabi. Ai doar rabdare pentru ca nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viata.

| Cristiann25 a răspuns:

Adica tu plangi si visezi la un baiat la care nici macar nu-i pasa de tine? Te-a uitat prea mult pe Fox Kids!

| KattyKatt230399 a răspuns (pentru Cristiann25):

Nu sunt din alea cere uita usor... daca m-am indragostit deja nu pot face nimic, eu mereu am impresia ca inca nu s-a terminat totul, ca cu timpul si lui ii va placea de mine fiindca el e asa un tip de baiat care petrece timpul numai cu baietii, el practic nici odata nu s-a intilnit cu o fata.