Cu timpul ai sa-ti dai seama daca merita sa ii spui prima iubire, sau nu. Dar nu prea cred... Asta e indragosteala.
Eu vreau sa-l in minte ca prima iubire deoarece noi in copilarie am fost buni prieteni si de la vreo 6 anisori pin la 8 imi placea de el, cu toate ca eram atit de mica tineam la el... apoi m-am mutat in alta scoala si-l uitasem, apoi din noi am venit la o scoala cu el si peste putin timp i-ar aceeasi poveste, si parca ii place de mine fiindca deseori se uita la mine.Insa eu vreau sa stiu daca pot sa-l socot ca prima iubire chiar daca nu am fost impreuna.
Iti vei da seama de asta in timp, crede-ma. Nu te grabi. Ai doar rabdare pentru ca nu ai de unde sa stii ce iti rezerva viata.
Adica tu plangi si visezi la un baiat la care nici macar nu-i pasa de tine? Te-a uitat prea mult pe Fox Kids!
Nu sunt din alea cere uita usor... daca m-am indragostit deja nu pot face nimic, eu mereu am impresia ca inca nu s-a terminat totul, ca cu timpul si lui ii va placea de mine fiindca el e asa un tip de baiat care petrece timpul numai cu baietii, el practic nici odata nu s-a intilnit cu o fata.
anonim_4396 întreabă: