Eu zic asa este normal sa te patezi prima oara de sange dar dupa aia sa nu iti mai vina si sa iti curga un lichid alb-galbeniu lichidul acela este din cauza ca esti racita la burta si cum zice si adrianatpu sarputea sa iti vina trebuie sa te obisnuiesti asa mi s`a intamplat si mie sper ca ti-am fost de folos fundita? aa si nu uita nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu asta bafta
Intamplator categoria chiar e buna.
Acea prima menstruatie, menarha, a fost debutul ciclurilor tale. Initial se produc niste dereglari (adica nu dereglari, dar ne-reglari inca) ale hormonilor. Menarha schimba o gramada de lucruri in corp. Culoarea maronie a fluidului nu e problematica. In general, insa, ea va deveni de un rosu aprins pe urma. In primii doi ani de ciclu se produc, adesea, neregularitati ale menstruatiei. Stai linistita.
Buna! Trebuie sa te obisnuiesti cu dereglarile astea, la inceput ( cel putin primul an) asa va fi, neregulat, nu vine la data care trebuie. Dupa un timp vei vedea ca incet incet va veni la data care trebuie. Iar acel lichid care zici tu ca incepe sa devina maroniu, probabil ca zilele astea iti va veni menstruatia, ai avut ceva simptome? Dureri de burta, sani?
Nu trebuie nimeni sa iti stie numele pentru a te ajuta, si habar nu am sunt baiat si noi nu avem probleme cu lichidu.
Bananacantareata87 întreabă: