Iti dau eu cel mai bun sfat sper sa-l apreciezi. Te intinzi frumos in pat inchizi ochii si gandeste-te asa frumos, daca merita si daca asta e cu adevarat ce vrei tu. Fete dragute cu care o sa te intelegi bine o sa mai gasesti, daca nu se omoara prea mult si tu o s-o faci o sa fie o relatie cu termen scurt de valabilitate asta sau o sa fii sclavul ei. Cel mai bun sfat aici poti sa tii-l dai singur, doar gandeste-te la asta. Tu stii daca merita sa-ti pierzi timpul sau nu, nu pot sa-ti zic eu un necunoscut sa risti sau nu, raspunsul e la tine.
In primul rand ar trebui atunci cand nu sti daca vb serios sau daca glumeste sa zici " Adevarat? " si sa ii vezi reactia. Acum nu vreau sa-ti dau un raspuns lung pentru ca nu prea asa avea ce sa zic. Doar ca, dupa parerea mea ar trebui ca atunci cand mai iesiti undeva, condu-o acasa la bunici si spune-i " M-am distrat foarte tare azi, si sper sa mai facem asta inca odata." Dupa zi asa " In zilele asta m-am atasat de tine foarte mult si speram ca poate fi mai mult intre noi. " Dupa sarut-o si vezi ce reactie are... Sper ca te-am ajutat si sa-mi spui ce o sa faci pana la urma cu fata :*
HappynewCenusa întreabă: