anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda. Buna TPU am venit cu o rugaminte...Va rog sa-mi spuneti parerea voastra la urmatoarele chestii. Vara asta am fost de multe ori la verisoara mea de la tara.Acolo m-am indragostit de un baiat si m-am combinat cu el.La inceput aveam impresia ca ma place mult mult si ca ma respecta doar pentru ca nu sunt de la tara, etc stiti voi, dar cu timpul am aflat ca e un MARE gagicar si ca inaintea mea ar mai fi avut foarte foarte multe prietene dar nu a stat cu nimeni mai mult de 2 saptamani.Pana sa inceapa scoala totul mergea perfect.Ne comportam super si chiar parea ca ne iubim. Dar la scoala din cate am auzit se cam dau niste... fete, ca sa nu folosesc un limbaj urat la el.In ultimul timp m-am cam saturat de fitele pe care le face (recunosc ca si eu fac destule) si ma comport cam rece cu el.Nu stiu ce sa fac, cateodata imi da sentimentul ca ma iubeste mai mult ca pe oricine si cateodata imi da sentimentul ca isi bate joc de mine.Sincera sa fiu nu imi mai place atat de mult de el dar nici nu as vrea sa ne despartim.Acum parerea voastra. oare sa ma despart de el? Sunt de 7 luni cu el si a fost si este printre primii mei prieteni deci chiar nu stiu ce sa fac! HELP

Răspuns Câştigător
| breakbad a răspuns:

Lasa ca e buna treaba cu sarea si piperul, ca daca ati sta bot in bot si v-ati intelege ar fi monoton.

4 răspunsuri:
| MasterYoda a răspuns:

Dupa cum scrii, ai vreo 14-16 ani si asta e primul tau baiat... sfat: asta e viata reala, nu telenovela de pe disney channel. nu s-au terminat baietii pe planeta si nici tu nu esti rupta din stele!

| aleksia1 a răspuns (pentru MasterYoda):

Nu este primul prieten dar e cea mai lunga relatie deci...

| sebysebyca a răspuns:

Auzi la el! taran cu fite! mai era unul prin anglia, de-i ziceau astia taranul cu masserati.or fi din acelasi catun? apropo si tu fata cu fite de oras, cum crezi ca s-or potrivi fitele voastre:dau funda!

| BubuPitica a răspuns:

Dupa mine, din spusele tale zici ca este gacicar si rece cu tine si tu cu el si daca zici ca face si fite eu ti-as zice sa te desparti de el.