Nu. Gandirea ta este buna. Prostia ta pe de alta parte, e ca ti la acest baiat, prea mult, iar in asemnea faze. O sa-l ierti asa-i? Tu nu ai gresit cu nimic, din moment ce asteptai semn de la el si ti-a "dat plasa" de cateva ori. Imi pare rau insa ma amuza situatia. E idiot sau ceva? Nu inteleg de ce s-a suparat. Oricum. Ce trebuie tu sa faci acum e sa-l pui la punct. A iesit cu 2 curve, presupun, in loc sa iasa cu tie, a fost la fotbal si te-a pacalit. Fata si tu inca mai esti cu el?
Ai 2 lucruri de facut. Ori:
1. Il pui la punct si-l faci baiat bun.
2. Il lasi.
P.S. Termenul de "iubit" inseamna cineva cu care ai facut dragoste/sex. Deci continua sa folosesti "prieten" ca termen... Daca nu s-a ajuns acolo deja.
Asta e problema de orgoliu la el. Nu, nu esti nebuna. Si mie mi se par aberante fazele astea; trebuie sa-i spui pe fata ceea ce te deranjeaza la el si sa-i zici daca nu poate sa se corecteze sa nu se mire dc te vva pierde! Sper ca te-am ajutat. Funda ?
Intrebarea ta afirmativa este destul de adevarata, chiar daca esti un copil care intra din tembelismul varstei pe aceasta sectiune, problemele tale neavand nimic in comun cu Dragoste si Sex.