Buna sincer ma intristat povestea ta (pare rau, doare), incearca sa mergi mai departe sa lasi trecutul in urma asa cum trebuie sa fie nu vezi ca el doreste doar sex atat? nu te iubeste nu-ti arata cum trebuie sa traiesti o poveste de iubire, nu incearca sa te faca cea mai fericita fata din lume (crede-ma un baiat indragostit isi da si viata pentru fata care o iubeste nu se gandeste la el, mintea doar ea ii sta) eu te sfatuiesc sa cauti un baiat bun si sincer stiu ca e greu dar nu merita sa suferi pentru el, o lacrima pentru cineva? nu, nici gand lasa-l... Eu iti doresc numai bine poate Fat-Frumos o sa apara el candva pe un cal alb si cu un trandafir in mana, ai grija de tine pa pa
Ar trebui sa ii dai cu flit, caci nu merita sa te aiba. Un baiat trebuie sa accepte o fata asa cum este. El este un pervers si jumatate. Desi iti va fi greu, renunta la el! Flirteaza cu baieti, iesi cu unul comunicativ, caruia ii place sa vorbeasca. Totusi, fii deschisa si povesteste si tu ce ai m-ai facut, etc etc. Sper sa ma asculti, este pentru binele tau.
Trista povestea ta , de la prima faza pe care ti-a facut-o si apoi a venit la tine trebuia sa-i spui din prima ''hai sictir'' stiu ca nu e usor, dar mai mult de atat nu merita,ala vroia doar sex atat, ai facut foarte bine ca nu l-ai acceptat la propunerea asta, m-am saturat de genu asta d baieti (sex, sex si iarasi sex) numai la asta se gandesc, treci peste cauta pe altcineva care sa te inteleaga si in care sa poti avea incredere pentru-ca daca ai incredere in el si el in tine o sa vezi ca o sa incepi sa vb mai deschis bafta :*
Deci.C`am lunga povestea E putin ciudat sa iti spuna ''ca e mai bine pentru tine sa nu il vezi'' si dupa iti spune sa ''fiti din nou impreuna''.Ma rog.Uite intr-o relatie serioasa consta mult sa vorbiti deschis unu cu altu. Daca nu poti fi deschisa asta inseamna ca nu ai incredere in el .Ehh. Faci cum vrei:*...Si poate ca sa ''pus cu tine'' pentru ca vrea stii tu ce