Aşa e şi la mine. Dacă te complimentează şi se poartă ok, nu e nimic, vă ajută să vorbiţi despre orice.
Dar ai grijă, să nu se obişnuiască şi să se ajungă la cine ştie ce. Mai pun capăt din când în când sau îi explici că nu e mereu în regulă. Te descurci. Baftă!
Daca vorbeste deschis cu tine inseamna ca te considera o prietena mai apropiata, facandu-ti complimente lucrurile se schimba, poate ii place de tine, dar daca intrece vreodata masura incearca sa stay mai departe de el, daca te supara anumite lucruri incearca sa ii explici ce te deranjeaza, nu se va supara, doar se va opri din a mai face lucrurile acelea. Mai lasa-l o perioada si incearca apoi sa vorbesti cu el Toate lucrurile se vor lamuri pana la urma
Suntem prieteni de 12 ani . in fiecare an am fost la mare aman2 dar si cu familia.numai ca anul asta s-a purtat diferit.nici nu mai stiu ce sa inteleg
Din cate inteleg eu, el vrea sa fie ceva mai mult. Eu iti sugerez sa iti iei inima in dinti si sa vorbesti cu el sa vedeti ce veti face Succes!
Sa iti spun cum sunt eu... Am o relatie de 2 ani si 1 luna si pe prietenul meu il cunosc de aproape 13 ani, nu se gandea nimeni niciodata ca noi vom fii impreuna, mai ales ca eu am 15 ani si el 22, dar uite ca acum suntem impreuna de 2 ani si nu ne desparte nimeni!
RRSecularHumanist întreabă: