| Yousosweet a întrebat:

FUNDA! Care sunt semnele ca un baiat ma place? detaliat plshappy

Răspuns Câştigător
| TropicalSun a răspuns:

1.Se uita la tine destul de insistent.
2.Este timid in preajma ta(cei mai delicati) sau te tachineaza(cei mai smecherilaughing)
3.Te invita undeva cu o oarecare ocazie(nu e neaparat o invitatie formala)
4.Ii place sa intre in vorba cu tine prin diferite pretexte(ce mai faci, poti sa-mi dai temele etc.)
5. Unii chiar tio zic in fata(mai rar asa-cevahee hee)
6.Ii place sa te provoace la cearta...iar daca tu reactionezi ii "dai concursul", cum s-ar zice.
7.Te ajuta la nevoie, te apara de ceva etc.
8. Vorbeste frmmos cu tine si este deosebit de amabil cu tine.
9. Exista si cazuri in care nu te baga in seama( nu ca nu te-ar placea, ci din cauza timiditatii lui)
10.Se lauda cu toate calitatiile in fata ta(pentru a te impresiona)
11.Incearca sa te faca oarecum geloasa...stand de vorba cu alta fata(incercand sa afle EL daca tu il place)
Aceste reguli se potrivesc pe diferite tipuri de baietzi...acum eu nu stiu cum e tipul de care iti place(daca e timid,indrasnetz, amabil etc.)
In concluzie, totul se va vedea in timpwinking

1 răspuns:
| TeoPT a răspuns:

Fiecare băiat e unic și se manifestă cu totul altfel. Nu sunt mașinării cu setări bine stabilite, sunt oameni frate. Există băieți care dau palme la fund fetelor și le spun "ce buna esti" sau pur și simplu le spun "esti frumoasa", Sunt băieți care doar se uită insistent la o fată pe care o plac, există și băieți timizi care nu spun nimic de frică să nu se facă de râs, fiecare băiat e altfel. Ce e cu gândirea asta? Auzi "detaliat" laughing
Baftă