anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Ce e gresit la mine? Pur si simplu, nu inteleg. Sunt o fata de 17 ani, frumoasa, blonda, inalta, am picioarele lungi, parul lung si drept, ochi caprui si lista ar putea continua. Ideea e ca nu am mai fost intr-o relatie de aproximativ un an (fara cateva saptamani cred) si nu inteleg de ce. Stiu ca nu conteaza doar aspectul fizic, care la mine e ok si ma simt bine in pielea mea. Caracterul este cel de care se indragosteste cineva si felul in care te faci placut. Mie mi se pare ca am un caracter ok, numai ca tind sa pastrez un scut ca sa nu fiu ranita de cei din jur, in special de baieti. Asta in mare parte din cauza tatalui meu alcoolic, pe care nu prea il pot numi tata pentru ca nu m-a crescut. Deci da, am o atitudine relativ rece si distanta. nu vreau sa sufar. Oricum nu am avut prea multe relatii pana acum, doar 2.
M-au cautat multi baieti pe facebook (datorita aspectului meu fizic) sa iesim la un suc, sa ma cunoasca mai bine. Dar tot ce ma pot gandi este ca vor doar sex de la mine, asa ca nu am iesit cu nici unul. Plus ca mie imi pasa mult si cum arata un baiat, cum se imbraca, daca e ingrijit. Mi-a placut de un tip luni intregi si vorbeam, dar el nu a avut curajul sa ma cheme la un suc si a tras alta fata de el pana au ajuns impreuna. Si culmea, la aspect sunt cu mult peste fata aceea. Dar aspectul e ceva minor, mi-am dat seama de mult timp de asta. Adevarul e ca mi se pare ca merit ce e mai bun, dar acum m-as multumi si cu mai putin laughing. Numai sa ies din starea asta proasta si sa am pe cineva alaturi. Probabil merit tot ce mi se intampla, viata mea e groaznica in momentul de fata... ce sa fac? Nu vreau sa par ultima disperata. Nu-mi place sa ma bag eu in seama cu baietii pentru ca daca cineva e interesat de persoana ta, te cauta. Mie nu mi-ar placea sa ma streseze cineva, deci baietii ar trebui sa faca primul pas, nu?

46 răspunsuri:
| MadRaven a răspuns:

Bună,
Ai spus că "dacă cineva e interesat de persoana ta, te caută"
Păi şi ăia care te-au inventat la suc ce aveau?
Ştii vorba aia: "Nemulţumitului i se ia darul".
Şi înca ceva, de ce e neapărat necesar să ai o relaţie?
La 17 ani nu mi se pare chiar normal să vrei aşa de mult o relaţie, mai ai multe de trăit, de văzut etc.
Oricum, nu e nimic greşit la tine, fete frumoase, înalte, cu păr lung şi picioare frumoase şi lungi vezi foarte des, aproape peste tot.
Deschide şi tu televizorul la şi o să vezi.
Dacă ne-am lua după aspectul fizic, ai fi o fată chiar foarte comună.
Caracterul şi inteligenţa te deosebesc.
Aşa că nu mai pune aşa mult accent pe aspectul fizic şi încearcă să te dezvolţi din punct de vedere intelectual, în loc să stai să te plăngi că vrei relaţii.
Numai bine!

| Adrianetc a răspuns:

Poate ar trebui sa intalnesti mai multi oameni, poate tu te vezi cu aceeasi oameni in fiecare zi, si ei s-au obisnuit cu tine si cu privilegiile tale genetice.Sau trateaza acest subiectu cu psihologia inversa, si ti-o spun din propria experienta, mai de fiecare data cand vreau sa fiu singur si indiferent legat de relatii hop se baga o fata in seama.Acum sa-ti spun ceva din perspectiva unui baiat, in mod subiectiv : Poti indeparta baietii chiar daca esti frumoasa inalta doar prin gesturi, haine roz, mulate sau acea privire superioara.Sau mai simplu, intreaba-ti prietenii, ei te stiu mai bine.

| RAY a răspuns:

Sincer ai nevoie de consiliere pshiologica

| CautNume a răspuns:

Stii, se vede ce "caracter ok ai" numai din simplul fapt ca te crezi superioara altor persoane pe care probabil nici nu le cunosti.

| darnme a răspuns (pentru CautNume):

Si de unde ai tras tu concluzia asta? Citeste mai bine.

10 Septembrie 2013 00:40
darnme explică (pentru Sile_Cristi_1982):
Da, am si mentionat ca imi pasa mult aspectul fizic. Atat cand vine vorba de mine, cat si de persoana pe care o am alaturi. Din pacate, este unul din defectele mele.
Stiu ca sunt pretentioasa/ critica/ rasfatata sau cum vrei tu s-o spui, dar crede-ma in ultimul timp chiar n-am mai fost. Sunt constienta ca nu sunt perfecta nici eu, deci nu pot cere perfectiunea de la persoana de langa mine. Sincera sa fiu, pentru inceput as vrea ca persoanei respective sa ii pese de mine si sa vrea sa ma cunoasca mai bine, pentru ca prea multi mi se adreseaza cu "ce faci, gagica/frumoasa?" si ii doare undeva de caracterul meu. Plus ca nu as vrea sa fiu chiar cu orice cocalar.

| CautNume a răspuns (pentru darnme):

"Sunt o fata de 17 ani, frumoasa, blonda, inalta, am picioarele lungi, parul lung si drept, ochi caprui si lista ar putea continua. "Eu am citit tot, nu doar fragmente.Si nici nu am mai spus, tu vrei baieti, dar ii refuzi si nu ii cunosti.Tu te astepti ca ei sa vina pe un cal alb numa' ca sa te cheme la un suc? Pe langa asta, tu nu vrei sa te bagi in seama cu nimeni, ce mentalitate straight face... Daca te bagi in seama cu cineva de care iti place nu vei regreta oricum ar reactiona, dar daca nu incepi tu sa vorbesti cu el probabil vei regreta mereu si te vei gandi ca se putea intampla altfel.

| h3r a răspuns:

Și? Nu înțeleg ce aștepți? Băieții trag la tine, doar ești rază de soare și o fată modestă, dar nu te preocupa pentru mai multe, nu uita că încă ești copil și ai o viață înainte. Ar trebui să ai alte gânduri.

| Wøodenpints a răspuns:

Mai lucrează puțin la mentalitatea de "Am vagin, aștept oferte. Sunt fată deci nu trebuie să fac eu primul pas ca să nu par disperată".
Și nimănui nu-i place ca o fată să i se plângă și să-i povestească problemele ei. Dacă ai aruncat întrebarea asta aici, unor străini (da, asta îți sunt toți userii TPU), îmi imaginez ce fel ai proceda cu cineva pe care-l știi cât de cât.
Încearcă să te reevaluezi, nu cumva țintești cam sus? Și poate nu meriți ce-i mai bun.
Mie-mi pari o tipă cu care probabil nu aș avea ce vorbi. Cel puțin din întrebarea asta și celelalte precedente (te simți tristă, vrei să te bronzezi...), asta am dedus.
Ăsta probabil e și principalul motiv pentru care mulți vor doar coțăială, după care să se lipsească de prezența ta. Că e inutilă.

| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Nu neapărat.

| HueyFreeman a răspuns:

Alta printesa, ce dragut. Urmatoarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parca ai fi "eu", in varianta feminina.laughing

| darnme a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci care-i rezolvarea? laughing

| anonim_4396 explică (pentru darnme):

Eu mai astept. intr-o zi tot o sa gasim pe cineva care sa ne placa asa cum suntem. Cel putina asa sper.laughing

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Putin*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti zic eu de ce, pentru ca toti te vad ca o panarama... citeste tot ca sa ma intelegi si nu zic de rau
nici macar nu te cunosc dar cand am citit pana la "lista ar putea continua" deja am zis in gand. asta e o panarama. Daca mai cunoaste sa stii ca nu-s nesimtit sau cu basinit in cur sau rau dar la cate fete din astea am vazut mai ales cate o sa fie si acum in ultimu an de liceu vai de mine, mai bine mas omora pentru ca peste tot numai panarame si pitipoance vezi, si probabil asa te vad si pe tine altii (necunoscand cum esti). Mai ales ca esti si putin distanta lumea va crede ca esti cu nasu pe sus (la mine la liceu pana in anul 2 nu am vorbit mai cu nimeni pentru ca, credeau ca sunt imfumurat) dar de fapt eram doar distant din cauza ca am mari probleme cu increderea in oameni deci... o sa ai greu in viata dar nu trebuie sa fii disperata sa cauti pe cineva, abia ai 17 ani nu e ca mori maine...ai toata viata inainte. mai bine singura asa decat sa iei pe unu sa te foloseasca si dupa sa fi panarama clasei (care oricum altii asta cred sigur despre tine), cred ca m-am facut inteles, pa

| darnme a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna! Ma bucur ca mi-ai raspuns asa sincer, pentru ca nu mai auzisem perspectiva unui baiat pana acum. Cel mai probabil ai dreptate, las impresia pe care ai spus-o tu. Nu vreau sa par o figuranta cand de fapt sunt sensibila si caut pe cineva care sa ma inteleaga. Simt ca ma aflu intr-un impas. Multumesc pentru parerea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lasa fitele si accepta provocarea unui baiat, daca tot zici ca ai scutul la tine sti daca trebuie sa-i dai atentie ori ba

| unknøwn a răspuns:

"M-au cautat multi baieti pe facebook (datorita aspectului meu fizic) sa iesim la un suc, sa ma cunoasca mai bine. Dar tot ce ma pot gandi este ca vor doar sex de la mine, asa ca nu am iesit cu nici unul."

"Nu-mi place sa ma bag eu in seama cu baietii pentru ca daca cineva e interesat de persoana ta, te cauta."

Deci tu nu te bagi în seamă cu băieţii, ei când te bagă în seamă îi refuzi.
Ce naiba ai vrea?!
Toţi băieţii de vârsta ta vor sex. TOŢI. Dar nu vor DOAR asta.
Nu prea cred că o să te schimbi de bună voie, aşa că cea mai bună soluţie e să dai peste un băiat calumea care ştie să-ţi distrugă b1tch shield-ul şi să te facă să-ţi dai seama că nu eşti aşa de perfectă pe cât crezi, încât să-ţi permiţi atâtea figuri în cap.

Răspuns utilizator avertizat
| BlueViP a răspuns:

Atitudinea e problema. DUpa cum te descri dai o impresie de narcisism si din atitudine dai impresia unei persoane care se crede superioara.

| 7639781254 a răspuns:

Te contrazic. Aspectul fizic nu e ceva minor. Crede-ma ca daca ai fii urata, ai suferi de 1000 de ori mai mult. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine. "Scutul" despre care vorbeai...e ceva perfect normal, avand in vedere greutatile prin care ai trecut, dar trebuie sa inveti sa nu-l mai afisezi din prima. Daca ai fii prietenoasa cu baietii si cu lumea in general, nu ar insemna ca te oferi pe tava. Trebuie sa inveti sa fii mai smechera, sa le oferi putin din nimic...in felul asta nu o sa suferi. Bafta! :*

| darnme a răspuns (pentru 7639781254):

Cel mai bun sfat pe ziua de azi! Ms mult :* Acum intrebarea e cum devin mai prietenoasa? Niciodata nu mi-a placut sa ma bag in seama fara rost. laughing

| 7639781254 a răspuns (pentru darnme):

Sa fii prietenoasa nu inseamna sa te bagi in seama fara rost. Inseamna sa nu-ti fie teama sa vorbesti cu persoanele pe care nu le cunosti chiar bine, sa poti sa faci o conversatie, sa zambesti si sa fii tu insati cand vorbesti cu cineva pentru ca celalalt isi poate da seama foarte usor daca incerci sa pari mai inteligenta sau mai nu stiu cum. Succes! :*

| ellaells a răspuns:

Probabil ii deranjeaza atitudinea rece cu care ii tratezi, dar pe de o parte e mai bine asa. De ce sa le arati ca iti pasa?
Dragostea adevarata vine cand te astepti mai putin.
De ce sa stai cu cineva numai de dragul de a sta? Crede-ma, nu esti singura care trece prin asa ceva...
Pentru fiecare este o pereche, trebuie doar sa astepti si sa nu faci lucrurile grabita. Ai incredere in tine!

| darnme a răspuns (pentru ellaells):

Multumesc mult pentru sustinere! :* Intr-adevar n-ar avea rost sa stau cu un baiat doar asa ca sa pierdem timpul. Stiu ca exista cineva potrivit pentru fiecare, imi tot repet asta. dar in ultimul timp incep sa cred ca nu e nimeni care m-ar putea intelege.

| mihnea123abc a răspuns:

De ce nu ai iesit la suc cu ei ca n`am inteles nu aveau haine de firma sau mirosseau a parfum de la obor?

| trance04 a răspuns:

Ai grija? Nemultumitului i se ia darul. Daca ai asa atitudine cine vrei sa stea cu tine? Parerea mea este ca ai o impresie gresita despre baieti si sa stii ca nu toti vor (), nu te critic dar chiar tu te intrebi ce este gresit la mine

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa astepti "printul pe cal alb"...vei fi dezamagita crunt (nu exista decat in basme).
Imi pare rau de situatia ta, insa, daca mentii la nesfarsit "zidul" dintre tine si lume - vei ramane singura; putini se vor incumeta sa incerce sa il darame.
Si da, toti meritam ce e mai bun pentru noi, dar, sa nu exageram cu asta - daca ne ajuta aspectul fizic, nu inseamna ca trebuie sa ne credem "buricul pamantului"! (sau sa lasam aceasta impresie)
Baietii vor sex, insa nu toti, si nu "din prima seara"(ca sa citez un cantec celebrulaughing ), ce te-ar opri sa le spui NU cand vor sex?
De ce ti se pare "anormal" sa faci tu primul pas intr-o relatie? Te-ai gandit ca poate celalalt e mai timid si asteapta acelasi lucru de la tine? macar un zambet, un semn de orice tip din partea ta ca "are unda verde sa te curteze"?
Esti abia o adolescenta, ce atata "drama", timpul trece, viata merge inainte, fii mai sociabila si lucrurile se vor schimba in bine!
P.S.: NU fi materialista! Banii nu cumpara fericirea(iti dau ca exemplu toti artistii care s-au sinucis, ce le lipsea?)!

| ale28bz a răspuns:

Idea e simplă nu contează cum te vezi tu ci cum te văd cei din jur şi deşi pentru ţine scutul de care vorbeai nu e vizibil, s-ar putea ca din gesturi din vorbe să îl activezi fără să vrei, dacă ai gândi pentru un moment ca un băiat ai ştii care este motivul pentru care nu ai căutare fetele au succes la băieţi sau nu datorită bârfei din păcate la tine e, negativă" ceva de genul, la asta nu merge frate" plecând de la această idee gândeşte te cine ar pierde timp cu tine să te cunoască când e atâta, marfă mult mai accesibilă pe piaţă". Am o întrebare la care aş vrea să îţi răspunzi. Ai spus că dacă îţi place un băiat nu faci tu primul pas... dacă îţi place ceva nu încerci să obţii? Aştepţi să vezi cum cea ce îţi doreai e acum a alteia? Nu trebuie să insişti ci doar să faci un gest, să îţi anunţi intenţia, ai spus că arăţi ok, ai putea să simţi căldura unei statui sculptate în gheaţă. Din felul în care pui problema şi vorbeşti cred că eşti din mediul rural (nu contează) ce vreau să îţi spun e că dacă, lupţi pentru ceea ce vrei nu înseamnă că eşti o panaramă, dacă ţi-o tragi cu mai mulţi băieţi nu înseamnă că eşti panaramă atât cât nu ţi-o tragi în acelaşi timp cu mai mulţi
Sfat lucrează puţin la mentalitate fii mai sociabilă şi pentru a ştii ce cred băieţi despre tine e simplu să afli trage unul deoparte şi întreabă-l cum arăt? Ţi-ai trage=o cu mine? Ai încerca să ai o relaţie cu mine? Dar dacă ţi-aş spune că sunt cam greu de convins (poate dura şi luni) să mă dăruiesc, ai mai ieşi cu mine? Tu eşti singura care te poţi ajuta iubirea nu e o ştiinţă exactă, nu are reguli scrise e spontană, nu trebuie să o cauţi trebuie să ştii să o primeşti.

| Grigore666 a răspuns:

Pai de la 17 ai tot drumu înainte să îți gasesti un prieten dar daca vrei cat mai rapid am găsit câteva site-uri pentru tine.
http://www.eva.ro/......-1694.html
http://www.cosmopolitan.ro/......ni-1766972

| Levelstar a răspuns:

Mama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

| darnme a răspuns:

Sunt orice numai nu perfecta. Chiar nu stiu de la ce v-ati luat toti cu asta... Eu pur si simplu, m-am descris exact asa cum sunt, iar voi ati tras concluzia ca ma laud thinking Sunt un om exact ca si voi, sensibila, am slabiciunile mele, momentele mele mai aiurea cand prefer sa nu ii deranjez pe cei dragi cu problemele si caut aici ajutor, si nu stiu de ce majoritatea ati avut o satisfactie sa ma jigniti pentru simplul fapt ca mi-e frica. Da, intre timp am realizat problema mea. Am cautat mereu nu stiu cate scuze cand de fapt, in interior, ascundeam lucrul asta.
Deja am inceput sa lucrez la asta si m-am vazut cu cativa baieti ca sa ma obisnuiesc si sa ma deschid mai mult. Sa nu mai am prejudecati.
Am colegi care imi sunt prieteni si cu care rad, prietene foarte bune care imi sunt ca o a doua familie si o familie minunata care s-a obisnuit cu mine asa. Sunt constienta ca am o problema, vreau sa ma schimb si am sa ma schimb in bine. Nu stiu cui i-am lasat impresia ca ma cred superioara... vrei sa stii ceva? Eu ma simt prost si atunci cand comentez un pic la cineva, ma gandesc la cum se simte persoana respectiva din cauza mea... sau ca vreau sa ma bronzez, normal ca vreau sa ma bronzez vara. Oamenii sunt si mai frumosi si fericiti cand sunt bronzati, cel putin mie imi da o stare foarte buna de spirit. Voi de ce nu va schimbati? Nu mai judecati caracterul unui om dintr-o simpla intrebare de pe TPU. Suntem mult mai mult decat prostiile astea marunte sau cel putin mie asa imi place sa cred. Fiecare dintre noi are ceva special si nu ma refer la partea fizica.
Multumesc celor care intr-adevar au incercat sa ma ajute si mi-au vorbit frumos chiar daca poate eu nu m-am exprimat asa bine si am parut o snoaba in intrebarea mea. Niciodata nu judeca o carte dupa coperta!
O seara buna si o viata frumoasa va doresc!

| darnme a răspuns (pentru darnme):

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale.

| darnme a răspuns (pentru darnme):

Si fiecare dintre noi meritam ce e mai bun! E trist ca voi nu realizati asta.

| AndreeeaDaniela a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa te hotarasti intai ce varsta ai(in unele intrebari spui ca ai aproape 17, in una spui ca ai 18, nici tu nu mai stii...). Lasand la o parte aspectul asta, cred ca esti exact genul de fata pe care er trebui sa il evite TOTI baietii/barbatii(in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca mai sunt si anumite"specii" care ar accepta una ca tine, numai asa de plictiseala).Tu ai o problema foarte grava care se numeste COMPLEX DE SUPERIORITATE.Cred si eu ca nu ai iesit cu niciunul dintre baietii care te-au abordat pe facebook din moment ce ne-ai tot zapacit la inceputul intrebarii cu minunatul tau aspect fizic.Chiar nu pot sa inteleg sintagma" merit ce e mai bun" din moment ce tu te-ai laudat doar cu niste picioare lungi, par blond si drept si"lista poate continua".
Vrei sa pari genul de femeie "fatala", inabordabila, insa in realitatea e cu totul alta.Foarte bine fac baietii ca nu iti acorda prea mult credit.
P.S:ca sa nu zici ca sunt rea, o sa iti dau totusi si un sfat:Lasa picioarele lungi si parul blond si concentreaza-te asupra atitudinii si a modului de gandire, pentru ca niciun baiat nu isi doreste langa el o toanta ingamfata.

| AndreeeaDaniela a răspuns (pentru AndreeeaDaniela):

**"insa realitatea e cu totul alta"

| JustLikeHeaven a răspuns:

Pffff,e grav tuwinking. Asa din cate imi dau seama cea mai mare problema a ta este ca tie ti se pare ca esti perfecta,adica mna,poat ma insel dar in primul rand ar trebui sa mai lasi de la tine,adica,e super daca esti constienta de toate atuurile tale dar nu exagera,nu esti perfecta. Sa te pupe undeva toti aia care au lasat raspunsuri de genu disperatooo sau ce stiu eu ce porcari. In fine,tot ce trebuie sa faci e sa fi PRIETENOASA. Nu iti dori un baiat perfect pentru ca nu exista asa ca ia-ti capu de la un macho cu muschi si bogar si mai stiu eu ce iti doresti,accepta ceva mai simplu si cu mai mult creier dar totu nu exagera,nu e bun nici un pampalau ok? Nu am fost niciodata de acord cu relatiile astea virtuale, adica ma vezi pe facebook, im dai like si comuri dupa care imi scrii si ma inviti la un suc si eu habar nu am ine esti, ce fel de om esti. Ai facut bine ca nu te-ai dus, felicitari. Toti baietii isi doresc sex dar sunt unii care au respect si asteapta. Tu fi inteligenta si o sa ai de castigatwinking te pup!

| JasminNoir a răspuns:

Modestia e cel mai mare atu al tau.

| cdu92 a răspuns:

Da.

| Hades94 a răspuns:

Ia dracui o pusca si te impusca disperato laughing

| darnme a răspuns (pentru Hades94):

Foarte inteligent, SP.

| Sk_Bogdan_1997 a răspuns:

O propozitie scurta iti spun si atat, ar trebui sa intelegi. Daca nu a fost sa ai relatie calumea pana acu la anii tai, nu-i bai! Tu trebuie doar sa le dai putina momeala si pe urma o sa iti manance din palma, pe urma sa te axezi pe o relatie serioasa cu persoana respectiva cucare ai sa fi, cius :*

| tranquila0teq a răspuns:

Da ai dreptate ca baietii trebuie sa faca primul pas dar poate unii dintrre ei gandesc la fel ca tine : " nu ii zis nimic sa nu o stresz " dar trebuie sa vina de la sine. incearca si tu ca nu mai suntem in vremurile de demult unde si un sarut pe strada era rusinos si acum se intampla la tot pasul. incearca sigur e cineva acolo pentru tine. funda?