anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

FUNDA! Ce e gresit la mine? Pur si simplu, nu inteleg. Sunt o fata de 17 ani, frumoasa, blonda, inalta, am picioarele lungi, parul lung si drept, ochi caprui si lista ar putea continua. Ideea e ca nu am mai fost intr-o relatie de aproximativ un an (fara cateva saptamani cred) si nu inteleg de ce. Stiu ca nu conteaza doar aspectul fizic, care la mine e ok si ma simt bine in pielea mea. Caracterul este cel de care se indragosteste cineva si felul in care te faci placut. Mie mi se pare ca am un caracter ok, numai ca tind sa pastrez un scut ca sa nu fiu ranita de cei din jur, in special de baieti. Asta in mare parte din cauza tatalui meu alcoolic, pe care nu prea il pot numi tata pentru ca nu m-a crescut. Deci da, am o atitudine relativ rece si distanta. nu vreau sa sufar. Oricum nu am avut prea multe relatii pana acum, doar 2.
M-au cautat multi baieti pe facebook (datorita aspectului meu fizic) sa iesim la un suc, sa ma cunoasca mai bine. Dar tot ce ma pot gandi este ca vor doar sex de la mine, asa ca nu am iesit cu nici unul. Plus ca mie imi pasa mult si cum arata un baiat, cum se imbraca, daca e ingrijit. Mi-a placut de un tip luni intregi si vorbeam, dar el nu a avut curajul sa ma cheme la un suc si a tras alta fata de el pana au ajuns impreuna. Si culmea, la aspect sunt cu mult peste fata aceea. Dar aspectul e ceva minor, mi-am dat seama de mult timp de asta. Adevarul e ca mi se pare ca merit ce e mai bun, dar acum m-as multumi si cu mai putin laughing. Numai sa ies din starea asta proasta si sa am pe cineva alaturi. Probabil merit tot ce mi se intampla, viata mea e groaznica in momentul de fata... ce sa fac? Nu vreau sa par ultima disperata. Nu-mi place sa ma bag eu in seama cu baietii pentru ca daca cineva e interesat de persoana ta, te cauta. Mie nu mi-ar placea sa ma streseze cineva, deci baietii ar trebui sa faca primul pas, nu?

46 răspunsuri:
| 7639781254 a răspuns (pentru darnme):

Sa fii prietenoasa nu inseamna sa te bagi in seama fara rost. Inseamna sa nu-ti fie teama sa vorbesti cu persoanele pe care nu le cunosti chiar bine, sa poti sa faci o conversatie, sa zambesti si sa fii tu insati cand vorbesti cu cineva pentru ca celalalt isi poate da seama foarte usor daca incerci sa pari mai inteligenta sau mai nu stiu cum. Succes! :*

| HueyFreeman a răspuns:

Alta printesa, ce dragut. Urmatoarea.

| JasminNoir a răspuns:

Modestia e cel mai mare atu al tau.

| Adrianetc a răspuns:

Poate ar trebui sa intalnesti mai multi oameni, poate tu te vezi cu aceeasi oameni in fiecare zi, si ei s-au obisnuit cu tine si cu privilegiile tale genetice.Sau trateaza acest subiectu cu psihologia inversa, si ti-o spun din propria experienta, mai de fiecare data cand vreau sa fiu singur si indiferent legat de relatii hop se baga o fata in seama.Acum sa-ti spun ceva din perspectiva unui baiat, in mod subiectiv : Poti indeparta baietii chiar daca esti frumoasa inalta doar prin gesturi, haine roz, mulate sau acea privire superioara.Sau mai simplu, intreaba-ti prietenii, ei te stiu mai bine.

| RAY a răspuns:

Sincer ai nevoie de consiliere pshiologica

| Happy4freedom a răspuns:

Exact asa mi se intampla si mie.Toata lumea imi spune ca sunt draguta si inteligenta.Dar o prietena de a mea e mai uratica si mai prostuta si toti baietii o invita in oras si e si mai mica ca mine cred ca a avut vreo 6 relatii pana acum laughing...Intr-o zi am zis gata cu baietii si daca nu am mai fost asa stii cum au venit invitatiile.Deci tu traieste-ti viata si lasa-i pe ei sa te invite.Si eu cred ca ar trebui sa fii cu cineva pe care-l stii.straight face Nu oricine de pe facebook.

| tranquila0teq a răspuns:

Da ai dreptate ca baietii trebuie sa faca primul pas dar poate unii dintrre ei gandesc la fel ca tine : " nu ii zis nimic sa nu o stresz " dar trebuie sa vina de la sine. incearca si tu ca nu mai suntem in vremurile de demult unde si un sarut pe strada era rusinos si acum se intampla la tot pasul. incearca sigur e cineva acolo pentru tine. funda?

| Laurentiu_Barbu_1985 a răspuns:

Daca vrei neaparat sa astepti "printul pe cal alb"...vei fi dezamagita crunt (nu exista decat in basme).
Imi pare rau de situatia ta, insa, daca mentii la nesfarsit "zidul" dintre tine si lume - vei ramane singura; putini se vor incumeta sa incerce sa il darame.
Si da, toti meritam ce e mai bun pentru noi, dar, sa nu exageram cu asta - daca ne ajuta aspectul fizic, nu inseamna ca trebuie sa ne credem "buricul pamantului"! (sau sa lasam aceasta impresie)
Baietii vor sex, insa nu toti, si nu "din prima seara"(ca sa citez un cantec celebrulaughing ), ce te-ar opri sa le spui NU cand vor sex?
De ce ti se pare "anormal" sa faci tu primul pas intr-o relatie? Te-ai gandit ca poate celalalt e mai timid si asteapta acelasi lucru de la tine? macar un zambet, un semn de orice tip din partea ta ca "are unda verde sa te curteze"?
Esti abia o adolescenta, ce atata "drama", timpul trece, viata merge inainte, fii mai sociabila si lucrurile se vor schimba in bine!
P.S.: NU fi materialista! Banii nu cumpara fericirea(iti dau ca exemplu toti artistii care s-au sinucis, ce le lipsea?)!

| Grigore666 a răspuns:

Pai de la 17 ai tot drumu înainte să îți gasesti un prieten dar daca vrei cat mai rapid am găsit câteva site-uri pentru tine.
http://www.eva.ro/......-1694.html
http://www.cosmopolitan.ro/......ni-1766972

| BlueViP a răspuns:

Atitudinea e problema. DUpa cum te descri dai o impresie de narcisism si din atitudine dai impresia unei persoane care se crede superioara.

| MadRaven a răspuns:

Bună,
Ai spus că "dacă cineva e interesat de persoana ta, te caută"
Păi şi ăia care te-au inventat la suc ce aveau?
Ştii vorba aia: "Nemulţumitului i se ia darul".
Şi înca ceva, de ce e neapărat necesar să ai o relaţie?
La 17 ani nu mi se pare chiar normal să vrei aşa de mult o relaţie, mai ai multe de trăit, de văzut etc.
Oricum, nu e nimic greşit la tine, fete frumoase, înalte, cu păr lung şi picioare frumoase şi lungi vezi foarte des, aproape peste tot.
Deschide şi tu televizorul la şi o să vezi.
Dacă ne-am lua după aspectul fizic, ai fi o fată chiar foarte comună.
Caracterul şi inteligenţa te deosebesc.
Aşa că nu mai pune aşa mult accent pe aspectul fizic şi încearcă să te dezvolţi din punct de vedere intelectual, în loc să stai să te plăngi că vrei relaţii.
Numai bine!

| Levelstar a răspuns:

Mama,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

| JustLikeHeaven a răspuns:

Pffff,e grav tuwinking. Asa din cate imi dau seama cea mai mare problema a ta este ca tie ti se pare ca esti perfecta,adica mna,poat ma insel dar in primul rand ar trebui sa mai lasi de la tine,adica,e super daca esti constienta de toate atuurile tale dar nu exagera,nu esti perfecta. Sa te pupe undeva toti aia care au lasat raspunsuri de genu disperatooo sau ce stiu eu ce porcari. In fine,tot ce trebuie sa faci e sa fi PRIETENOASA. Nu iti dori un baiat perfect pentru ca nu exista asa ca ia-ti capu de la un macho cu muschi si bogar si mai stiu eu ce iti doresti,accepta ceva mai simplu si cu mai mult creier dar totu nu exagera,nu e bun nici un pampalau ok? Nu am fost niciodata de acord cu relatiile astea virtuale, adica ma vezi pe facebook, im dai like si comuri dupa care imi scrii si ma inviti la un suc si eu habar nu am ine esti, ce fel de om esti. Ai facut bine ca nu te-ai dus, felicitari. Toti baietii isi doresc sex dar sunt unii care au respect si asteapta. Tu fi inteligenta si o sa ai de castigatwinking te pup!

| darnme a răspuns:

Sunt orice numai nu perfecta. Chiar nu stiu de la ce v-ati luat toti cu asta... Eu pur si simplu, m-am descris exact asa cum sunt, iar voi ati tras concluzia ca ma laud thinking Sunt un om exact ca si voi, sensibila, am slabiciunile mele, momentele mele mai aiurea cand prefer sa nu ii deranjez pe cei dragi cu problemele si caut aici ajutor, si nu stiu de ce majoritatea ati avut o satisfactie sa ma jigniti pentru simplul fapt ca mi-e frica. Da, intre timp am realizat problema mea. Am cautat mereu nu stiu cate scuze cand de fapt, in interior, ascundeam lucrul asta.
Deja am inceput sa lucrez la asta si m-am vazut cu cativa baieti ca sa ma obisnuiesc si sa ma deschid mai mult. Sa nu mai am prejudecati.
Am colegi care imi sunt prieteni si cu care rad, prietene foarte bune care imi sunt ca o a doua familie si o familie minunata care s-a obisnuit cu mine asa. Sunt constienta ca am o problema, vreau sa ma schimb si am sa ma schimb in bine. Nu stiu cui i-am lasat impresia ca ma cred superioara... vrei sa stii ceva? Eu ma simt prost si atunci cand comentez un pic la cineva, ma gandesc la cum se simte persoana respectiva din cauza mea... sau ca vreau sa ma bronzez, normal ca vreau sa ma bronzez vara. Oamenii sunt si mai frumosi si fericiti cand sunt bronzati, cel putin mie imi da o stare foarte buna de spirit. Voi de ce nu va schimbati? Nu mai judecati caracterul unui om dintr-o simpla intrebare de pe TPU. Suntem mult mai mult decat prostiile astea marunte sau cel putin mie asa imi place sa cred. Fiecare dintre noi are ceva special si nu ma refer la partea fizica.
Multumesc celor care intr-adevar au incercat sa ma ajute si mi-au vorbit frumos chiar daca poate eu nu m-am exprimat asa bine si am parut o snoaba in intrebarea mea. Niciodata nu judeca o carte dupa coperta!
O seara buna si o viata frumoasa va doresc!

| darnme a răspuns (pentru darnme):

Imi cer scuze pentru greselile gramaticale.

| darnme a răspuns (pentru darnme):

Si fiecare dintre noi meritam ce e mai bun! E trist ca voi nu realizati asta.