| Yousosweet a întrebat:

FUNDA! ce face un baiat atunci cand place o fata? exista posibilitatea sa o strige si"pisi" si asta de mai multe ori, nu numai o data cum fac toti si apoi sa inceapa sa ma strige si prietenii lui asa? si sa ma intrebe pr lui"ce faci draguta?" etc etc. e un semn? avand in vedere ca baiatul de care imi place uneori cand ma vede zambeste si ii da un cot celui de langa el ...alta data a venit langa mine.

Răspuns Câştigător
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Eu cred ca ii esti simpatica si ca iai captat atentia doar ca fiind in preajma prietenilor nu vrea ca ei sa vada si cum vrea sa se bage in seama cu tine ii implica si pe ei cand vrea sa iti atraga atentia. cred ca vrea sa se cam dea mare in fata ta dar in acelasi timp sa nu se faca de ras in fata prietenilor. poti sa fi mai tupeista si sa te bagi tu in seama cu el de fata cu prietenii lui. vei vedea ca nu o sa se astepte si o sa se intimideze, iar apoi avand in vedere ca ai luat initiativa va veni el sa vorbeasca cu tine. mai poti de altfel sa il intrebi daca are un motiv anume pentru care te priveste in acel fel. il vei mai intimida dar in acelasi timp ii vei oferi o garantie ca l-ai observat si tu si ca nu iti e indiferent. mult successmug

3 răspunsuri:
| ionyionelutza a răspuns:

Pai faza cu pisi nu cred ca e un semn adica si mii mi se intampla sa ma mai alinte anumiti prieteni sau baieti din aici de la mine chiar daca nu ne cunoastem asa bine dar da mi se pare ca iai atras un pic atentia dar nu te stresa prea tare

| SpecialGirl18 a răspuns:

De cate ori mai ai de gand sa pui intrebarea asta?

| Madalina_7484 a răspuns:

Deja ma cam enerveaza intrebarea asta...