Un permanent drept. Stie coafeza despre ce e vorba. Te tine 3 luni, dupa care trebuie sa-l refaci.
Si eu am parul cret si mi se umfla etc
Si ca sa-mi stea asa cum vreau, folosesc balsam si dupa ce-mi usuc parul ma dau cu ceara.Am gasit una de la Loncolor care este foarte buna, ii da stralucire parului si ceilalti nici nu vor observa ca ai folosit-o
Si inca ceva:eu nu-l pieptan decat atunci cand am in cap balsamul, pentru ca atunci se descurca cel mai bine(asta inseamna odata la 3-4 zile). Daca as folosi pieptanul in fiecare dimineata, buclele s-ar strica, s-ar umfla etc
P. S: Lumea nu va observa ca esti nepieptanata deoarece se aranjeaza frumos parul, fiind creata:X
Si eu sunt creata si acelasi lucru mi se intampla insa mi'e imi place sa fiu creata chiar daca uneori ma enervez ca nu sta cum vreau eu, nu ai cum sa il faci drept in afara de placa, iar daca te faci cu placa trebuie sa fi constienta ca se arde chiar si daca placa are ceramica, o sa ia din volum si din bucle, o sa mai ai tente de onduleuri dar esti la un pas sa iti arzi parul. sau sa iti cauti un sampon care iti ia din volum ...succes.
Dupa ce te speli pe cap. Usuca'ti aprul cu feonul ajutandu'te de un piaptan. Care il tine drep. Astfel parul se usuca si ramane drept! Trebuie sa'l faci cu mare grija ca sa functioneze. Eu il fac cu placa. desi nu il am cret dar nu imi place cum imi sta. Si folosesc balsam de par foarte mult si nu am parul deteriorat
Foloseste o gama de sampon si balsam pentru parul drept, si crema pentru indreptata parul, e cam greu stiu ca si la mine e ondulat.bafta