| crina_3999 a întrebat:

funda cel ce imi raspunde buna.(voiam sa va spun ca imi plac eun baiat dar acum a venit vacanta de vara si cu toate astea suntem vecini adica sta cu cateva blocuri mai incolo si nu stiu daca ma place si +ca ne intalnim mereu si imi zambeste va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| diana7906 a răspuns:

Paii.batting eyelashes
cand il vezi ar trebui sa vb mereu cu el.batting eyelashes sa fii dragutsa.love struck iar daca` el te place va fi si el dragut cu tine.

Daca` mereu zambestee.batting eyelashes

e un semn bun.:* inseamna ca te placeee.batting eyelashes

dar` inca nu e 100% sigur ca vrea sa fie cu tine.:*

de aceea trebuie sa-l convingi ca tu esti destul de buna pentru el.:*

success.:*

[Fundita.puppy dog eyes?] [-o

4 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ii spui ca il placi poti sa ii dai de inteles si sa faca el primul pas. poti sa te duci pe l blocul lui cu niste pr sa vb cu el sa deveniti apropitai si apoi daca si il te place iti va spune el:X

| Picasso a răspuns:

Pai incearac sa te bagi in seama cu el, e un semn bun daca iti zambeshte, zambeshte`ii si tu, sa nu cedezi daca te priveshte, adica daca te priveshte tu imediat sa nu bagi capul in pamant! succes

| Adriano_3072 a răspuns:

Un zambet poate sa insemne multe. El poate spune ca te plate / ca zambeste dim politete/ respect / sau pur si simplu e genu de om care zambeste mereu. Totusi tu ar trebui sa iti dai ceama ce fel de zambet e. Trecand mai departe... trebuie sa observi daca se simte atras de tine. Spui ca iesiti mereu? Incearca sa il abordezi altfel, dar nu prea diferit pentru ca s-ar putea sa il jenezi in cazul in care te vede doar ca pe un amic.
Cand mai iesiti afara incearca sa te dai pe langa el, putin ca te putin si sa evolueze in fiecare zi. Daca recidiveaza renunta imediat si incearca sa te comporti cum o faceai si pana acum, daca nu, si el accept faptul ca tu ii faci mici avansuri, inseamna ca are ceva in cap iar asta inseamna sa treci la lucruri ma indraznete, poate sa incerci ceva pentru un sarut si situ tu restul tongue

Am incredere ca iti vrei da seama de ce sa faci si sper ca informatia mie iti este de folos. NOROC!

| valevale a răspuns:

Pai draga camitza nu te pot ajuta mult pentru a nu am destule detalii.dar daca iti zambeste si e vecin cu tine ai mari sanse cu el. poate te place dar nu face greseala sa pui pe cineva sa intrebe mai bine intreaba-l tu va aprecia curajul, si nu te teme de raspuns SUCCES:*