Prin faza cu mesajul a fost foarte nesimtit. Adica tu i-ai acordat atentia pe care nici n-o merita! Ai facut un gest dragut cu acel mesaj putea macar sa aprecieze. In legatura cu intrebarea ta e logic ca vrea sa iti faca mai mult rau. Iti zice ca s-a despartit de prietena lui tocmais a te faca pe tine s amai speri la el. E o tactica veche. In felul asta iti va fi din ce in ce mai greu sa renunti la el. Te cred, o despartire e grea si dureroasa. Si speri emreu ca poate o sa va impacati.
Daca ar veni acum si te-ar intreba " vrei sa fim din nou impreuna? " ce ai zice?( fa un mic test si intreaba-te singura)
Daca zici da, probabil ca il iubesti mai mult decat merita.
Daca zici nu, inseamna ca ai taria de a trece mai departe.
Eu as crede ca e momentul sa treci mai departe, vei suferi ceva timp, dar dupa vei uita tot
Succes ai grija de tine!
Nu cer sfaturi de data asta. Nu am de gand sa ma intorc la el pentru ca nu vreau sa-mi stric relatia de o am acum. Dar vreau sa inteleg ce vrea el de la mine.
Poate nu vrea sa il mai kuti.Si u ii dai prea multa atentie.Doar lasa-l in pm ca un baiat ca asta nu merita. El sigur a pus-o p'aia sa vorbeasca cu tine, in bataie de joC.Si nu ma-as mira daca miai spune ca el s-a despartit de tine, sau ca inainte de a va desprati iti facea faze aiurea. Sfatul meu:Ignora-l total, si nu iti mai face iluzii desarte. el vede ca u suferi dupa el.si totusi ii place asta. ce fel de persoana e aia care face chestii d'astea?
Nu astepta de la el ignore.Demonstreaza-ti ca nu te face un fraier si da-i u.
Vei fi mandra de tine, daca nu pe moment cel putin peste un timp:*
Succes.
Deci, el asteapta sa te intorci la el, cred ca vrea sa mergi si sa ii zici ca il iubesti si vrei sa fi inapoi cu el, parerea mea. sfat, nu-i acorda atentie, fi mai indiferenta, nu-l lasa sa creada ca te are la mana. daca esti cu alt baiat, atunci lasa-l in treaba lui
Iubitea...jeguri din astea intanlesti oriunde.lasal in pace nu il lua in seama, vrea sa isi bata joc. Ai grija de tine si Happy New Year