| Sexygirl_2352 a întrebat:

FUNDA CLAR! vreau sa ma perfectionez in photoshop si stiu ca aceasta poza e facuta in photoshop http://www.google.ro/......tp?/imgres r:3, s:0&tx=108&ty=25 :;;);;) deci chiar vreau sa stiu cum se face acel luciu de pe pielea vedetei :* dau funda pentru rasp cel mai explicit :* cum fac sa luceasca pielea sau sa fie alta culoare spre exemplu un argintiu sau auriu ca si in umbrella de la rihanna-poielea ei era argintie;;)

9 răspunsuri:
| Douapunccteunics a răspuns:

thinking
Nu folosesc photoshophappy

| Mariaa20 a răspuns:

Cred ca fata aceea este data cu ulei de masline.mai am o prietena care face pozeaza este aproape model.si se da cu culei de masline si luceeste pielea.

| Irinna a răspuns:

Sunt ele udate(persoanele). in videoclipu lui Rihanna ea a fost vopsita in culoarea acea argintie!

| SereSmile a răspuns:

Esti sigura ca poza a fost facuta in photoshop? luciul il poti face daca pui ceva ulei pe piele ca sa luceasca

| Catti a răspuns:

Poza nu este editatawinking

Incearca sa te dai cu ulei de bebelus pe maini sau picioare si vezi tongue

| nicoletalavinia14 a răspuns:

Nu este editata!
Dimpotriva, la astfel de sedinte de fotografiat, unele folosesc uleiuri speciale care sa le arate pielea asa.
o versiune online de photoshop e pe pixlr.com
Dar nu are toate chichitele alea.

| oana08294 a răspuns:

Deci clar, ala nu ii in edit, ii ulei sau sclipici

| Tuity a răspuns:

Nu e photoshop,poza e facta (cred)pentru ceva revista, motivul care cel care a fotografiato i-a spus sa-si deie pe piele cu ulei de masline, dar nu prea e luciu, daca vrei sa faci ceva in gen (editat)poti pe photoscape, nu pe photoshop big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa-i faci lumina aia de pe picioare cu Dodge tool. Oricum e de munca, tata!