| Intelligence a întrebat:

Funda cui mi se pare mie ca a raspuns pertinent si la subiect si nu face misto. (ORICUM - Multumesc tuturor anticipat!)
Ce faci atunci cand cateva persoane apropiate ( sora, cumnat) te fac sa te simti ca n-ai valoare pentru ca inca tii la o persoana care ti-a facut rau? Ce faci cand iubesti puternic pe cineva chiar si dupa 8 luni de la despartire si toata lumea e impotriva voastra?
Cum sa ma impart?
Eu nu eram asa.Cei dragi nu mai vorbesc cu mine, daca as mai incerca ceva cu el..si totusi el e singurul care ma calmeaza,care ma face fericita doar cand apare p mess, dar si singurul care m-a facut sa sufar cel mai mult.
Sora sau Iubit? E ca si cum as spune. Suferinta sau Fericire?
..as vrea si eu sa fiu fericita din nou,dar imi pasa de toti.i mai ales cand persoane importante si apropiate imi spun ca ma Injosesc daca vorbesc cu el (fostul).M-am saturat sa-i ascult, ma doare.

3 răspunsuri:
| inger02 a răspuns:

Trebuia sa fi matura si cu capul pe umeri. gandeste cu creierul nu cu inima. pentru ca de multe ori e bine sa gandim cu creierul. eu as azice sa alegi sora pentru ca de iubit te poti desparti dar sora, familia sunt mereu alaturi de tine. poate sunt suparati pe tine rudele pentru ca tu nu vrei sa intelegi ca acel baiat nu e potrivit pentru tine. chiar daca il iubesti uital. o persoana care ti a gresit si ti a facut rau nu mai mertia sa ramai cu ea. tu zici ca te face fericita dar daca te ar face fericita si implinita nu a ti fi acum despartiti. eu cred ca meriti mult mai mult. o sa gasesti alt baiat care sa te iubeasca.eu zic sa iti asculti familia pentru ca familia e cea mai importanta. chiar daca plangi si suferi acum mai tarziu sunt convinsa ca o sa le dai dreptate. succes.

| PinkNightmare a răspuns:

In regula, am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare - toate persoanele care tineau cu adevarat la mine (parinti+prietena mea ) imi spuneau sa am despart de el. Eu iti sugerez sa treci peste el si vei veedea ca in momentul in care nu te astepti vei intalni pe cinve care te merita. Suna cliseic pentru ca toata lumea spune asta mai nou fara niciun temei, dar e adevarat. Cineva care te a facut sa suferi nu te merita, deoarcee nimeni nu are dreptul sa te faca sa suferi si daca chiar te ar fi iubit nici nu si ar fi putut inchpui sa o faca. Starea ta de calm si de liniste p care o ai in mom in care el intra p mess sunt sintetizate doar de creierul si imaginatia ta, deci nu sunt adevarate. In mom in care vei gasi pers potrivita te vei uita in trecut si vei rade.

| ChopilNeBun a răspuns:

Te injosesti daca iubesti? Pana la urma sora ta ar trebui sa te inteleaga mai bine decat oricine nu sa 'te critice' ar trebui sa-ti dea un sfat, iar tu ar trebui sa asculti staful nu neaparat sa-l iei de bun..Si daca te fac sa te simti neimportanta si fara valoare, acele persoane nu sunt atat de apropiate [parerea mea]. Incercarea moarte n-are, daca-ti sunt atat de dragi si apropiati ar trebui sa treaca cu vederea, iar el daca te iubeste[si tu pe el] ar trebui sa va impacati...Nu vei trai cu ei toata viata...