| B0dDy a întrebat:

Funda happy

Cum pot atrage multe fete de partea mea fara sa ma laud sau mai stiu eu ce happy

Imi place sa zica multe fete moama ce frumos e xbig grin

Unele mai zic ca le plac ochii mei

Acum na mie imi place sa zica o fata si alceva in afara de ochii ca ii am verzi acum na... big grin

Multumesc happy

7 răspunsuri:
| supergeniu a răspuns:

Sa renunti la avansuri si a fi narcisist in public

| Ирина19 a răspuns:

Sa fii tu insusi, nu toate fetele pot sati zica in fata ce frumos esti, fii sigur ca majoritatea cind te vad zic asta in gind.Lauda e cel mai urit mod de a atrage fetele, si mai ales de a le lasa o impresie buna despre tine.Bafta!

| MMadalina a răspuns:

Lauda in sine nu miroase a binelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mai multe informatii baga id ul meu t0ni2008 ma descurc foarte bine cu fetele daca vrei niste sfaturi poti oricand sa bagi id

| mannu a răspuns:

Sa iti cumperi o noua personalitate!happy
poate gasesti una la magazin rolling on the floor

| Anca a răspuns:

Niciodata nu o sa poti placea tuturor fetelor, oricat de tare te-ai chinui. Pt ca fiecare are gusturile ei. Pt unele esti frumos, pentru altele mai putin si altele chiar nu se simt deloc atrase de tine.

Important e sa fi tu insuti ( asta inseamna si sa renunti sa te mai crezi centrul universului ) si atunci o sa te placa fetele mai mult.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am un coleg de clasa a 4-a care a sarutat o fata in fata usi de la baie iar un baiat ia vazut eu cred ca sunt iubiti