Este bine ca, atunci cand faci un sport, sa bei cacaua cu lapte de 3 ori pe zi, prima cana dimineata, a 2-a inainte de a face efort si a 3-a dupa efort. Laptele are proteine si calciu, cacaua este un stimulent care ajuta sa faci efort sustinut.
Să ai și minte, nu doar mușchi!
Sporturi, înot, gimnastică, munci fizice, canotaj cu 2 vâsle, Karate, judo, sărit coarda, flotări, geno-flexiuni, exerciții cu greutăți, extensor, inel / minge de strâns cu mâna etc + o alimentație corectă.
Dar astea le știai și tu!
- flotari: 15 repetari cu picioarele pe pat
- tractiuni: la tocul usii de la camera (faci degete de alpinist biggrin.gif) - aprox 5-7 pentru. ca te vor durea degetele de la "priza" incomoda
- genoflexiuni: cu mainile intinse in fata si mentinerea dreapta a spatelui - in jur de 15 repetari
- abdomene: cu picioarele pe pat si spatele pe podea (20-25 de repetari) + cu spatele pe podea si forfecari din picioarele intinse la unghi de 25-30 de grade (20 de repetari) + intors pe o parte si piciorul opus ridicat in aer se fac ridicari din trunchi (10 repetari pe fiecare parte)
Abdomene si flotari! MULTE!
Si daca se poate sa mananci multa carne. Proteinele din carne te ajuta sa te dezvolti. 4-5 mese consistente pe zi, si multe exercitii!
Fii atent, poti incerca o alimentatie care sa sporeasca secretia naturala de testosteron, avand in vedere sa faci deja sport, muschii se vor dezvolta intr-o oarecare masura.
- ovazul este cel mai important- se gaseste in comert ovaz decorticat, il amesteci cu apa sau iaurt si mancaruri bogate in grasimi animale (porc) asta daca nu ai probleme cu procentul de grasime din organism.
Vam dat la majoritatea vot cu folositor dar nici un raspuns nu e ce cautam eu stiam si eu de flotari, abdomene, tractiuni, etc si @Mihaidavidoglu1954 fac fotbal si am avut pana acum media generala peste 9 deci => un raspuns f stupid eu vroiam sa vad daca mai stie cineva alte exerciti si alte sfaturiri gen... oricum mersi pentru raspunsuri mai astept 2 zile si declar castigatoru
Pentru abdomen incearca asta: http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f - La inceput ti se va parea o prostie dar dupa 10 min de exercitii o sa vezi ce fel este.
Pentru piept si maini incearca sa faci flotari cat mai multe, in caz ca vrei si pentru ante-brat incearca sa strangi in mana o minge de cauciuc de 200 de ori apoi iei o pauza de 1 min si strangi iar de 200 de ori in fiecare zi.