| a_7338 a întrebat:

Funda. Cum pot sa fac muschi de fapt sa se vada muschi mai bine (fara pastile) am nevoie de sfaturi sau exerciti ( chesti de gen: sa bei lapte dupa ) as prefera pentru abdomen piept si maini PS: am 14 ani si nu vreau sa pun presiune pe spate, gen sala.[scuze ca va innebunesc cu intrebarea asta da am primit la 2 ntrebari doar 2 raspunsuri ][scuze categoria]

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Este bine ca, atunci cand faci un sport, sa bei cacaua cu lapte de 3 ori pe zi, prima cana dimineata, a 2-a inainte de a face efort si a 3-a dupa efort. Laptele are proteine si calciu, cacaua este un stimulent care ajuta sa faci efort sustinut.

| MMihai a răspuns:

Să ai și minte, nu doar mușchi!

Sporturi, înot, gimnastică, munci fizice, canotaj cu 2 vâsle, Karate, judo, sărit coarda, flotări, geno-flexiuni, exerciții cu greutăți, extensor, inel / minge de strâns cu mâna etc + o alimentație corectă.

Dar astea le știai și tu!

| BeHappyForMe a răspuns:

- flotari: 15 repetari cu picioarele pe pat
- tractiuni: la tocul usii de la camera (faci degete de alpinist biggrin.gif) - aprox 5-7 pentru. ca te vor durea degetele de la "priza" incomoda
- genoflexiuni: cu mainile intinse in fata si mentinerea dreapta a spatelui - in jur de 15 repetari
- abdomene: cu picioarele pe pat si spatele pe podea (20-25 de repetari) + cu spatele pe podea si forfecari din picioarele intinse la unghi de 25-30 de grade (20 de repetari) + intors pe o parte si piciorul opus ridicat in aer se fac ridicari din trunchi (10 repetari pe fiecare parte)

| UPT a răspuns:

Abdomene si flotari! MULTE!
Si daca se poate sa mananci multa carne. Proteinele din carne te ajuta sa te dezvolti. 4-5 mese consistente pe zi, si multe exercitii!

| emi29 a răspuns:

Exercitii cu oina, minge medicinala, prostii, asteapta 2 ani si du-te la sala.

| emi29 a răspuns:

Fii atent, poti incerca o alimentatie care sa sporeasca secretia naturala de testosteron, avand in vedere sa faci deja sport, muschii se vor dezvolta intr-o oarecare masura.
- ovazul este cel mai important- se gaseste in comert ovaz decorticat, il amesteci cu apa sau iaurt si mancaruri bogate in grasimi animale (porc) asta daca nu ai probleme cu procentul de grasime din organism.

| a_7338 explică:

Vam dat la majoritatea vot cu folositor dar nici un raspuns nu e ce cautam eu stiam si eu de flotari, abdomene, tractiuni, etc si @Mihaidavidoglu1954 fac fotbal si am avut pana acum media generala peste 9 deci => un raspuns f stupid eu vroiam sa vad daca mai stie cineva alte exerciti si alte sfaturiri gen... oricum mersi pentru raspunsuri big grin mai astept 2 zile si declar castigatoru big grin

| Flowwz a răspuns:

Pentru abdomen incearca asta: http://www.trilulilu.ro/JohnyBleack/daa0755a126c2f - La inceput ti se va parea o prostie dar dupa 10 min de exercitii o sa vezi ce fel este.
Pentru piept si maini incearca sa faci flotari cat mai multe, in caz ca vrei si pentru ante-brat incearca sa strangi in mana o minge de cauciuc de 200 de ori apoi iei o pauza de 1 min si strangi iar de 200 de ori in fiecare zi.