Genul asta de baieti ma dezgusta. Incearca, dar intr-un final cred ca te va dezamagi.
Nu pierzi nimic daca incerci, dar... daca nu vrea sa`si bata joc, de ce s-a combinat cu ea!? De ce nu se desparte!?
Cred ca`si bate joc si de tine, si de ea, dar mai mult de tine. Daca esti fata desteapta, ii dai Mucu`!
Aoloo! Este evident îşi bate joc de amândouăă
Măă fatăă deschide ochii larg fă o mică analizăăă! Măcar de te-ai fi gândit puţin înainte să zici Da.Te-ai grăbit să răspunzi la această întrebare şi pentru asta vei suferii mai târziu.Treaba ta! Eu zic să-i dai papucii!
Gandeste-te putin. E cu fata aia si vorbeste cu tine si iti zice ca te place. Daca o sa fie cu tine crezi ca nu o sa vorbeasca asa si cu alte fete?
Sincer,nu stiu ce sa zic.
Adica,da,poate te place,dar.
A zis ca nu vrea sa o faca sa sufere pe fata aia, nu? Cu cat sta mai mult cu ea, o va face sa sufere mai mult.Si a zis ca nu vrea sa stea la misto cu fetele.Dar el ce face, sta la misto cu saraca fata.
Eu zic sa mai vezi.
Daca nu esti prietena cu andreea aia, nu vad de ce sa nu va cobinati dar acum asteapta si tu putin ca nu poate fi chiar asa nesimtit
si daca stai sa te gandesti, poate asa va face si cu tine...
Aoleuu Ce dezastru. Scuze ca sunt asa directa dar eu chiar cred ca el cam face misto si de tine si de acea fata. Nu mai pune suflet la fiecare baiat care iti pune,, " si fi mai tare. Nu te oferi asa pe tava, si nu recunoaste ca-l placi pana nu te convingi ca si sentimentele lui sunt reale fata de tine. Adica dupa s-ar putea sa isi bata joc si de tine cum face si cu fata asta de a 7'a. Poate cand va sta cu tine o sa vorbeasca asa si cu tine. Indepateaza-te de preferat :*. Funditaa?
Dooamne Dupa ce am vazut conversatia asta am dedus ca isi bate joc de amandoua.Mai bine i-ati da papucii si tu si ea.(Daca am inteles bine e cu amandoua in acelasi timp)Deci ia lasa-ti-l singur amandoua sa vedem...De cine isi mai bate joc