| sonyaminia a întrebat:

Funda! daca ai buzele mai mari se saruta mai bine? asta in cazul fetelor? dau funda si vot la totiwinkingdaca te dai cu gloss saruti mai bine:?:

Răspuns Câştigător
| T4ny4 a răspuns:

Nu,depinde numai de tine! Nu prea le place barbatilor gloss-ul la sarut.Cu cat e mai lent e mai bine!

6 răspunsuri:
| dafy a răspuns:

Buna sonia
draga mea intr.adevar e furmos sa ai buze mai mari(si eu mi.asi dori asta) si probabil si atunci cand vine vorba despre sarut in ochii lui par mai senzuale si il fac sa.si doreascca poate mai mult sa te sarute si asta face ca sarutul sa fie mai reusit.
insa sa stii ca un sarut cu adevarat reusit nu trebuie sa tin de aspectul fizic,nu conteaza ca esti scunda sau inalta o ochi negri sau albastrii cu par blond sau brunet,ci conteaza ca sentimentele sa te ghideze... draga mea iti spun sin propria experienta ca daca atunci cand saruti pe cineva pentru care simti ceva atunci o sa fie ceva magic,e complet altfel.
si ca sa nu ma mai abat de la ceea ce ai intrebat tu si sa.ti dau raspunsul,din punctul meu de vedere, e un avantaj sa ai buzele mai mari, cat despre gloss eu stiu c abaietilor nu le prea place asta pentru ca neah...e cumva lipicios.
sper ca ti.am fost de ajutr si iti doresc din tot sufletul sa ai parte de un sarut asa cum visezi
bafta
pupici

| nicol20 a răspuns:

Draga mea nu este neaparat sa ai buzele mari, iar gossul este pentru aspect, depinde si de gustul brbatului unora le place ca femeia sa aiba buze mari unora mici.deci in concluzie fiecare femeie are farmecul ei.Mult noroc

| raspunz a răspuns:

Buzele mai mari sunt mai atăgătoare și pentru că sărută mai pasional (e cam greu să săruți cu buze foarte subțiri) dar și pentru că sugerează ideea de sexualitate. Pițipoancele își pun silicon în buze pentru a fi mai atrăgătoare, pentru a sugera sexul oral.
Glosul poate fi plăcut, e mai fin și alunecă, dar dacă e lipicios și dulce nu e plăcut pentru orice băiat.

| carmen13 a răspuns:

Teoretic buzele mai mari sunt mai senzuale dar nu cred ca este valabil faptul ca saruta mai bine...cat despre gloss din cate stiu eu baietii nu au o parere foarte buna despre el

| adelaadelaadela a răspuns:

Nu conteaza cat de mari sau lucioase sunt buzele, trebuie sa stii cum sa le folosestiwinking

| Picasso a răspuns:

Nu, si e naspa, nu va mai dati cu toot felul de gloss etc. dupa ce ne sarutati, ajungem acasa femei laughing, mai ramane si sclipiciul ala de la perle si cu ce va dati voi laughing)