| TheOne19 a întrebat:

Funda daca imi dati un...program pentru pectorali(piept) si abdomen gen x flotari dimineata sau seara sau dupa masa alimente care trebuie sa le consum fiindca am si stern infundat dar si cand nu trebuie sa mananc multumesc mult!

4 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa mergi la sala,dar daca asta nu se poate,sfatul meu e sa stai de vorba(cu tot curajul),cu profesorul tau de sport.
Va vedea despre ce e vorba,ce caracteristici ai si te va putea indruma corect.
Eu,din cate am inteles,vad ca ai nevoie de o deschidere mai mare a pieptului,deci,asa de unul singur si,pentru inceput,inhata orice obiect greu(o ranga,de exemplu) si fa ridicari cu ambele maini,deasupra capului,cu mainile asezate cat mai departe una de alta.
Dar, stai de vorba cu cineva care e cunoscator in domeniu, nu te juca cu corpul tau.
Bafta!

| TMNT2013 a răspuns (pentru greece12):

Eu nu il sfatuiesc sa intrebe proful pentru de obicei ei nu au nici o treaba cu masa musculara.probabil o sa-i spuna sa faca 100 de flotari si degeaba.

| greece12 a răspuns (pentru TMNT2013):

laughing
De trei ani de cand e intrebarea asta, putea deveni si campion de culturism!
Oricum, nu gresesti, multi dascali nu-si cunosc meseria...

| TMNT2013 a răspuns:

Daca vrei un piept mare poti reusi si cu flotari dar cand poti sa faci mai mult de 8 repetari maresti greutatea, asa faci masa daca faci 100 de flotari nu devi nici mai puternic nici mai musculos ci vei capata rezistenta.Pui greutati intr-un rucsac si faci. Cand nu mai ai greutati incearca sa le faci mai complicate cum ar fi in pumni si cobori greu(5 sec) si te ridici repede