Eu cred ca ar trebui sa lupti sa faci tot posibilul sa reusesti, eu as face meditatii, as apela la colegii care is avansati, ar fi pacat sa iti curmi visul nu? Ce e mai frumos ca viata de student?
Cum sa renunti la facultate pentru un examen?
Ai cursurile predate de profesor sau le gasesti, ai 7-10 zile in fata fiecarui examen, un 5 tot scoti!
Nu scoti,nu-i nimic,dai examenul iar in vara,in toamna,ce te descurajezi asa?
Ambitioneaza-te putin,nu-l lua pe "nu pot" in brate, destui am trecut prin asta si toti ne-am luptat, n-a renuntat unul!
Curaj si bafta maxima!
Daca pici examenul il mai dai inca o data sau de 2 ori pana il iei, nu se merita sa renunti la facultate pentru ca nu reusesti la un examen, studiezi mai mult si in final tot o sa il iei.
Ce treaba are nenorocita ta de facultate cu rubrica "dragoste si sex". poate vrei sa o ****? daca cei ce citesc aici voiau sa afle de facultate si examenele pe care nu esti in stare sa le iei atunci mergeau la sectiunea dedicata studiului.
Esti un bastard mai analfabetu-le daca nu te doare nu citi, impusca-te!
De ce te adresezi asa? Omul ti-a cerut parerea daca o ai o dai daca esti in plus iesi de aici! Ce ti-a invadat rubrica ta? uita-te in oglinda cand condamni!
Bai laba trista, ma doare in **** de examenele voastre de ****. daca tot vreti sa va dati sfaturi de astea de ce nu respectati categoria, analfabetilor
Oare de ce oameni ca tine fara creier isi au locul pe aici?