anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Funda! De ce nu ma place nicio fata?

Chiar atat de urat sunt? Chiar atat de prost sunt?

De urat, da, consider ca am o "fata de spate", dar prost nu sunt. Sunt inteligent si-mi place sa acumulez cat mai multe cunostinte din orice domeniu.

Sunt iubitor, zambesc si ma comport frumos cu toate fetele... cam degeaba dupa cum vad (si nu fac asta de ieri, ma comport asa de 1 an +, inainte eram mai retras)

Am un prieten care MEREU, absolut mereu se comporta urat, injura si nu e tocmai inteligent si pe el il plac absolut toate fetele, nu inteleg de ce.

Am 17 ani, poate dupa ce v-oi veni cu um BMW seria 5 la scoala se vor uita toate fetele la mine?... Fetele se uita dupa bani si frumusete sau si dupa dragoste adevarata, intelegere si un partener cu, care poti discuta ceva.

Am ajuns la concluzia ca este foarte greu sa-ti faci o iubita in ziua de azi... va uitati doar dupa frumuseste sau bani?

Gandurile acestea ca voi fi folosit ma fac sa imi doresc sa raman singur in viata si cand am "nevoi" sa ma duc pe centura.

Astept si eu niste sfaturi UITLE, va rog!

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

1. Schimba-ti freza
2. Schimba-ti imbracamintea
3. Devin-o mai misterios.
4. Mergi la o sala de sport sau la un curs de arte martiale.
5. Incearca sa gasesti un tip de muzica care te atrage (optional).
6. Spala-te mai des (daca este cazul).
7. Sa ai un aspect rebel si in acelasi timp ingrijit.
8. Vezi daca mirosi a transpiratie si ia masuri contra daca este cazul.
9. Schimba-ti facebook-ul (poze si alte astea) cu unele noi in care sa pari mai macho.
10. Fii atent la ce glume faci, cum razi, in general schimba-ti atitudinea. Nu incerca sa fii catelus, ci fii mai rau un pic.
11. Participa (pe cat posibil) la petreceri si in zone de socializare.
12. Mergi in cluburi sau incearca sa iti gasesti pe net o prietena.

In ordinea stabilita. In maxim 4-6 luni ar trebui sa fii rezolvat.

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu vorba buna sau urata ele tot interesele personale le au in cap. Asa cum exista homosexuali, bisexuali, etc. exista si lume care ramane singura toata viata, asa e menita sa fie.

| shadow72 a răspuns:

Pai estu tu sensibil si destept insa asta o sa te ajute mai tarziu, cand o sa dai de fete care gandesc. cele e 16-17 ani au in cap altele, nu vor baieti cu vaste cunostinte ci scarbe care sa le ridice statutu social pe facebook.

| On3St4r a răspuns:

Păi inteligența ta e egală cu 0 dacă nu e însoțită și de caracter. Problema e că ai devenit frustrat de unele lucruri, și asta le îndepărtează pe fete.( mie una așa îmi pari din întrebare, fără supărare) Acum să trec la sfaturi: spui că ești urât, dar te asigur că nu ești. Există trei tipuri de oameni: oameni frumoși, oameni foarte frumoși, și oameni care nu își îngrijesc aspectul. Fă câteva modificări de look, odată cu asta te vei simți mai bine în pielea ta, frustrarea va trece și totul o să vină de la sine. Dacă vrei sfaturi de look, ce schimbări ai putea face, lasă-mi id-ul tău în privat.

| Armani_Elvis_1985 a răspuns (pentru On3St4r):

Salut vreau sa vorbesc cu tine id Facebook corduneanu elvis Torino

| RAY a răspuns:

Http://www.csid.ro/......r-2743963/

dupa ce citesti articolu asta de vreo 5 ori isi dai seama logic ca stramosi nostri si alte animale care stau impreuna sau care nu stau mereu dar nu chiar mereu adica majoritatea cazurilor masculul poseda ceva la noi e vb de masini, banii, casa etc la ele de hrana, protectie etc nu e vb doar de fete banul te face om asta e adevarul, apropo vrei sex dai 1 milion si ai ce te complici atata fa-ti viata mai usoara, logica nu o complica atata, pana la urma orice mascul plateste pentru sex, bafta nu cred ca esti urat doar ca duci lipsa de banii, si daca esti cu toti avem dreptul de a trai

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Dragul meu, toate la timpul lor.Acumuleaza in continuare cunostinte, pregateste-ti un viitor de succes si o sa apara si fata potrivita.La varsta asta ele admira teribilismul pustilor care habar nu au sa rezolve o ecuatie medie.De aceea multe isi cresc singure copiii...Ai rabdare si nu te subaprecia.

| gingergirl1 a răspuns:

Fetele mereu o sa spuna " eu vreau un baiat cuminte" dar sunt vorbe in vant pentru ca numai dupa golani umbla(UNELE)hee hee dar nici bine nu le e, ca aia isi bat joc de ele in ultimul hal straight face -cunosc si eu cazuri.
Eu intodeuna am apeciat baietii care stiu sa se poarte cu o fatawinking Acum na' ...fiecare are pe cineva pus de'oparte,asta e vorba mea laughing Si nu mai fi asa,eu zic sa te tii NUMAI dupa O fata,cu intersese comune cu tine si incearca sa te apropii de ea.
Eu chiar anul trecut am cunoscut un tip (mi s-a parut foarte ok de prima data...e din familie de pocaiti si de obicei "ãstia" se poarta mai frumos) tongue Si am incercat sa ma apropii de el,si eu cred ca mi-a mers,pentru ca ne-am imprietenit si cand aveam nevoie de ceva mereu m-a ajutat happy Dar m-am tinut numai dupa el, nu mai aveam ochi pentru altcinva si el a apeciat asta! Asta era anul trecut, acum are si parola de la facebook-ul meu...laughing Deci practic am incredere in el laughing Deci vezi cate se intampla intr-un an?! laughing
Daca ma intrebi pe mine, venind vorba de statutul social, poate sa aiba si 5 vile si 10 masini la poarta,daca este nesimtit, afemeiat si etc sa se duca de unde a venit nene! Decat sa stau cu un bou, mai bine deloc!
Pentru mine cel mai important lucru e sa fie credincios, pentru ca daca e credincios nu poate sa injure, sa se poarte urat si etc.winking

| eU777 a răspuns (pentru gingergirl1):

Simt ca trebuie sa subliniez faptul ca nu trebuie sa fie crestin pentru a se comporta civilizat, moralitatea nu inseamna credinta, poti avea constiinta si fara religie.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Ehe... cu totii am trecut prin ce ai trecut tu si ne-am pus exact aceleasi intrebari la un moment dat.Dar exact la fel.

Lucrurile sunt foarte simple.
Trebuie sa devii derbedeu
Pentru ca...
1 atitudine;
2 imbracaminte;
3 stil;
4 sport;
5 iesi seara prin cluburi, baruri, scari de bloc si abordeaza toate fetele de la un capat la altul.Doar asa prinzi experienta.Altfel nu ai cum;
6 ai nevoie de o petarda profesionista. Fuga la un salon erotic.
Pe centura se duc toti scarbosii.Macar la salon se duc astia mai ingrijiti cat de cat.

A la un salon de masaj erotic nu se face masaj cum se crede.Bine se face si masaj daca asta se cere, dar se practica prostitutia.Ca sa elucidam un ''mare mister''
Multi vor spune ca e scump.Dar oare nu e mai scump tu ca virgin sa stai dupa o fata jumatate de an si sa nu primesti mai nimic? Consumatie,taxiuri,cadouri,sentimente,timp,ganduri,planuri, etc?
Te-ai dus la un salon.Dai cat dai acolo si a doua zi esti sigur pe tine, ti se da un refresh asupra gandirii, increderii in sine, automat iei lucrurile ce inainte te stresau cu calm.Imediat fetele simt asta si clar se vor simti atrase de tine.
Atentie la protectie si ia o cinzeaca inainte de a merge acolo.
Aaa renunta la ideea ca esti destept stii teoreme si din astea. Fetele nu dau 2 lei pe astfel de atuuri laughing
Fii barbat in _)_ mea.

| RAY a răspuns (pentru MandrilaVasileRadu):

Super bine ai spus asa e, pana la urma tot platim asta e ca in rate pai tot platesti ba chiar mai mult

| anonim_4396 explică (pentru MandrilaVasileRadu):

Descrierea ta nu îi se potriveşte unui bărbat ci unui ratat fără viitor. Fără supărare, Vasile.

| BlackOldSun a răspuns:

Femeile sunt atrase de o personalitate puternica de un status social ridicat asta le ofera siguranta ar fi multe de zis aici si nu tine neaparat de aspect (asta doar la pustoaice) fii barbat nu baietelul bun ca ajungi doar prieten cu ele o sa te masturbezi noaptea cu gandul la ele! si nu crede ce iti spun femeile ca nici ele nu sunt constiente de asta aici o spun doar la modul logic!

| vreaumult a răspuns:

Frate ai 17 ani si n-ai facut nimic? nu trebuie sa fi neaparat cuminte calm cu fetele trebuie sa arati ca esti barbat. Date si tu la fete spune-le la toate fetele care-ti plac sa sunt frumoase chesti fa-ti un stil imbraca-te misto comportate deparca ai avea destule fete fi smecher frate asta cauta toate fetele

| Twinkky a răspuns:

Da.daca esti urat cauta fete urate sau fa bani