| IrenneDrt a întrebat:

FUNDA deci sunt intr-o situatie cam neplacuta.sa va povestesc:pe 29 sept eu si cu prietenul meu facem 4 luni.acum o saptamana noi am fost certati.de aproape 3 saptamani.si eu m-am gandit, chiar foarte multi prieteni mi'au zis sa plec undva sa m relaxez.asa a venit ocazia ca plec intr'o tabara, in fine nu l'am putut lua pentru ca cei peste 18 ani nu aveau voie si in plus eram certati.Nu stiu cum a dat Dumnezeu dar mie era sa m'i se intample ceva, asa ca l-am sunat sa ii spun, el s-a speriat. am vorbit, in fine ne-am impacat.Acolo am mai cunoscut un baiat, diferit de ceilalti, care avea grija de mine, mi-a intrat la suflet intr-un cvant.
Acum sunt din nou cu prietenul meu insa ma simt de parca m-am plictisit de el.de fiecare data cand ne certam eu plangeam enorm.Nu stiu ce s-a intamplat, adica am ajuns sa nu mai tin la el pentru ca nu ma lasa sa fac nimic, e foarte foarte gelos, nici nu'mi da voie sa ies cu fetele. M-a atras foarte mult acest baiat care ma place iar azi dintr'o problema m-am certat cu prietenul meu si parca nu mai vreau sa aud de el, parca ma tinea intr'o lesa.
Ce e de facut? credeti ca e rau daca am inceput sa ma plictisesc de el? credeti ca e rau daca mi-a intrat la suflet acel baiat? ajutati-ma va rog

4 răspunsuri:
| Romancutza a răspuns:

Nu este nimic rau in a te plictisi de un baiat, si nici ca acel baiat ti-a intrat la suflet.Incearca sa-l cunosti, vorbeste, si poate ca va fi ceva mai mult decat o prietenie intr-e voi doi.Mult succes si ai grija de tine!kisskiss

| Pacala a răspuns:

Cred ca relatia ta actuala s-a terminat de mult si nu inteleg de ce mai stai cu baiatul asta. Va incurcati unul pe celalalt.

| Inna_5580 a răspuns:

Credd ca ar trebui sa te desparti dea prietenul actual si sa te apropii mai mult de cel care l-ai cunoscut la tabara...asta e parerea mea...(K)

| anonimonlineforyou a răspuns:

Nu are rost sa mai stai cu preietnul vechi.nu pare de treaba. dare de 2 anilaughing