Toti iubiti mei erau creoli...la mine in clasa acum e fat-frumos unu creol serios esti fff atragator daca esti creol jur
sper ca te-am ajutat
Tu daca ai avea de ales intre o fata alba ca smantana si una bronzata tuci,cu care ai vrea sa fii?
Intre o suedeza si o italianca sau o araboaica,ce-ai alege?
Tan is fun!
Realizeaza ca acest look e cumplit de atragator,exista femei care nu traiesc fara salonul de bronzat,stiu ca sunt infinit mai atragatoare creole.
Barbatii,la randul lor,par mult mai interesanti creoli,cate femei auzi moarte dupa blonzi suedezi? Dar dupa italieni,arabi,greci etc? Si nu te gandi la interese materiale, sunt mii de femei indragostite de brunetul lor focos si traiesc in cea mai neagra mizerie!
Deci, revizuieste-ti parerile...
Chiar daca fiecare vrea ce nu are!
Sa stii ca e mai bine sa fii mai creol decat alb ca branza...gandeste-te daca tiar placea alb si apoi o sa iti dai seama...
uite, eu sunt alba ca branza... abia abia daca ma bronzez un pi vara, si lumea nu ma considera atragatoare fata de alte fete super bronzate. asa ca, norocul tau ca esti mai creola din nastere si nu trebuie sa stai 2 saptamani la soare pentru a capata culoare aramie atragatoare si mult dorita
mihai02 întreabă: