| YukyTsukiyomi a întrebat:

FUNDA! FUNDA! E FOARTE URGENT DAU FUNDA! Buna e o poveste cam complicata e vb de un baiat pe care am inceput sa-l placde vreo 3-4 zile el a fost cu una sa-i zic y si s-a desp de ea si s-a comb cu v (alta fata) sa o faca geloasa pe y ca l-a inselat etc.sambata am iesit cu el afara impreuna cu inca o fata si un baiat si ne-am,, jucat" si in seara aia am vb pe mess si mi-a zis ca numai tine la nicuna din fetele mentionate mai sus si mi-a zis ca ma place pe mine cand ii sunt in preajma si ca ar vrea sa vb mai mult dar au trecut 3 zile si nu am mai vb si as vrea sa vb cu el dar nu stiu cum sa intru in subiect sa-i spun daca vrea sa fie ceva intre noi si chestii de astea eu de felul meu sunt mai timida si nu stiu c sa fac va rog mult sa ma ajutati sunt intr-o stare critica multumesc o sa-mi salvati viatalaughing

3 răspunsuri:
| MalynaMagdalena a răspuns:

Au trecut 3 zile? el n-a dat nici-un semn de viata in astea 3 zile? eu una mi-as pune intrebari in privinta lui. daca ti-a spus ca te place de ce nu te-a contactat pana acum? sau poate ca asteapta un semn de la tine. oricum fa tu un prim pas si pe al 2-lea lasa-l pe el. daca iti raspunde facand si el un pas inainte te place. daca nu e clar.parerea mea sincera:*:* succes!

| ColorGirl a răspuns:

Esti sigura ca te place? O. o
poate si-a batut joc.sti cum sunt baietii in ziua de azi
xD

| alexa96 a răspuns:

Pai buna Ioana in primul rand! Dai un buzz big grin si spune-i :"Ce mai faci frumosule?" vezi ce iti raspunde daca el vb frumos l fel cum facea si pana acum intra mai amanuntit cu el in vorba ce a mai facut, daca te mai simpatizeaza intr-un fel sa ajungeti la subiectul de acum 3 seri, in schimb daca vorbeste nepasator ar fi bine sa ii spui ca vroiai a vezi ce mai face si iesi subtil din conversatie.