| Neinteresenta a întrebat:

[Funda] Heeii! Imi place de un baiat. Am ID lui, si nu stiu ce sa ii zis. Imi spuneti!? Va rooog.

Răspuns Câştigător
| Leptosome a răspuns:

Pai,pentru inceput i-al cu intrebari banale,precum ''ce pasiuni ai?'',''ai vizitat/admirat/observat locul x?'' ori pur si simplu "ce mai faci?'',si asa veti incepe o discutie.
Cu timpul,incearca sa interactionezi cu el si in realitate,salutandu-l si vorbind despre orice subiect care var putea interesa pe amandoi.
Cand te vei simti pregatita,vei putea sa-l intrebi direct daca te place,si incaz ca esti o persoana mai timida,prin intrebari de genul "ce crezi despre mine?''.Sau, daca vrei sa ii spui cat mai repede, ai putea sa-l intrebi "Te-ai putea vedea impreuna cu mine?"desigur, la inceput parand o gluma. Daca va lu-a o atitudine mai stanjenita, l-ai putea considera un da!

Mult succes si sper sa te fi ajutat cu sfaturile mele!

2 răspunsuri:
| logatcamembru a răspuns:

Mai ..acuma ar trebui sa stii daca te place.el.happy daca te place poti sa trm mesaje din alea cu.'cat la suta ma placi?'' sau;;''ce ma consideri'?' iar apoi schri scuze de mess.laughing am prm si eu' poate o sa-ti raspunda, si asa incepeti sa vb. DAK NU merge iti mai zic pe privat metode''"laughing

| Karlitta a răspuns (pentru logatcamembru):

Poti sa-mi zici si mie ca nu ma supar laughingwinking...Da nu primesti mesaje pe privat...